Unija CG Global Amerika: Zajedno u odbranu građanske, evropske, prosperitetne Crne Gore

1

Unija CG US Global skreće još jednom pažnju na opasnost u kojoj se nalazi naša domovina Crna Gora.

Nova klero-nacionalistička velikosrpska Vlada osim pogubnih ekonomskih odluka, narušavanja međunacionalnog sklada, diskriminacije svih naroda sem srpskog, već je narušila i odlične odnose sa skoro svim susjednim državama.

Zbog toga apelujemo na sve crnogorske patriote, organizacije i političke grupacije i partije da se okanu međusobnih trvenja i zajedno krenu u odbranu građanske, evropske, prosperitetne Crne Gore.

Bez jedinstva dolazimo u opasnost opstanka Crne Gore.

Pozivamo sve da im jedina partija bude Crna Gora.

Takođe nas zabrinjavaju i informacije da se u objektima i hramovima, koje okupirane drži  antihrišćanska sekta zvana Srpska pravoslavna crkva nalaze vojne i paravojne skupine naoružane do zuba, a koji su spremni da i krvoprolićem sprovedu svoj naum uništenja Crne Gore.

Unija CG US Global već je kontaktirala novu administraciju u Vašingtonu, a na sastancima, koji će sa američkim zvaničnicima uskoro biti održani saopštićemo sva naša saznanja i dostaviti dokaze o svim dešavanjima u Crnoj Gori.

1 KOMENTAR

  1. KONAVALA I DUBROVNIKA-NAŠE DUKLJE-KOJU NEBI POZNAO(ČAK NI KOTOR)..OKUPATOR NEMANJIĆ…D SE U NJU VRATI?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.