Unija CG US Global zahvalila ambasadoru Nebojši Kaluđeroviću na saradnji, pomoći i razumijevanju crnogorske dijaspore

0

Unija CG US Global, crnogorska dijaspora u Americi uputila je pismo Nebojši Kaluđeroviću, našem ambasadoru u Vašinktonu kome je istekao mandat i ovih dana se vraća u Crnu Goru.

U pismu se kaže:

Poštovani gospodine Kaluđeroviću,

Uniji CG US Global i crnogorskoj dijaspora u SAD čini čast i zadovoljstvo što su imali priliku sarađivati sa Vama i bili svjedoci Vaše pune posvećenosti interesima i dobrobiti Crne Gore i njenih građana u zemlji i u inostranstvu!

Vaše nesebično angažovanje u aktivnostima naših iseljenika ostaje svijetla tačka crnogorske diplomatije. Ona je, najvišeVašom zaslugom, plijenila pažnju i stekla ugled i kredibilitet u Americi, u kojoj su crnogorski državljani cijenjeni i ugledni  članovi društva.

Vi ste pokazali znanje i odlučnost, zbog čega ste uvaženi i cijenjeni među kolegama. Vaša se riječ ravnopravno čula u razgovorima sa saveznicima, posebno o bitnim pitanjima za Balkan i Evropu.

Značajno ste doprinijeli da Crna Gora, kao članica NATO-a, bude uvaženi dio ovog velikog sistema u kome je našla svoju ulogu i mjesto doprinoseći, na obostrano zadovoljstvo, u skladu sa svojim kapacitetima. Ta uloga je prepoznatljiva i cijenjena.

Želimo da Vaše ogromno iskustvo i dobre namjere budu i dalje oslonac našoj domovini iz koje je većina nas otišla prije nekoliko decenija, ali zato Crna Gora nije nikada otišla iz naših srca!

Želimo Vam srećan povratak u domovinu, dobro zdravlje i uspješnu dalju političku karijeru za dobrobit građana Crne Gore!

Za Uniju CG US Global
Mirsad Jahović, predsjednik

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.