Upis u Vaterpolo akademiju Cattaro

1
Vaterpolo akademija Cattaro

Upis u Vaterpolo akademiju Cattaro za sve djevojčice i dječake je radnim danima od 13 do 14 sati na zimskom bazenu “Nikša Bućin” Kotor.

Ostale informacije na tel br. 067 26 87 87.

U periodu od 25. do 28. septembra u Kotoru će boraviti mlađe kategorije vaterpolo kluba Crvena Zvezda iz Beograda.

“Mladi vaterpolisti iz glavnog grada Srbije su gosti vaterpolista iz V.A. Cattaro, što je nastavak saradnje između dva pobratimljena kluba”, saopšteno je iz Cattara.

1 KOMENTAR

  1. …i iz kornera gol-u kotorski vaterpolo gol..čije vaterpoliste uči plivanjem trener nepliva(č)a-sa bogatim iskustvom nastavnika za osposobljavnje djece(na budel od auta) da nauče plivati na Moračke-skaline?
    Zato me pomalo čudi-zašto ovijema sa Macela-trebaju pobratimstva sa Tašom-Banjicom,kad imadu pod nos Moraču i morčake pećine? “Nota bene” sve u ataru Javne Kuće “Morska dobra Crne Gore” Maine be…be…beee-koja posjeduje razrađene projekte za razvoj “morskoga dobra” (u koje su ukalkulisani i vaterpolo klubovi)- pošto i Bojana postane verzibilna rijeka-ka Morača do vještačkog slano-morskog akumulacionog jezera na Limu?
    Ne ijedite se na me-jerbo znate da “karta trpi sve”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].