Uskoro interaktivni izlog na kamenom kiosku

0
interativni izlog na kiosku TO Kotor

Vanja Petrović

Vanja Petrović

Turistička organizacija Kotor ovih dana radi na projektu postavljanja interaktivnog izloga koji bi trebao da bude pušten u rad početkom jula.

Instalacija interaktivnog izloga pruža veliki broj informacija na jednom mjestu i olakšava svakom gostu snalaženje kroz grad, a biće postavljen u info centru TO Kotor, kamenom kisosku kod glavnih gradskih vrata.

“Istovremeno omogućava da Kotor kao destinacija bude u koraku sa inovacijama i potrebama gostiju od kojih većina želi da sa sobom ima što manje štampanog materijala i da informacije dobija u elektronskom obliku. Svjetski je trend smanjenje štampanja i korištenja papira, instalacijom interaktivnog izloga i mi se pridružujemo ovom trendu”, kazala je za Skala radio Vanja Petrović iz lokalne Turističke organizacije.

Prikaz i kontrolu sadržaja na informacionom sistemu interaktivni izlog, omogućava softversko riješenje SCMS (smart Contenet Management System).

Ovaj sistem karakteriše mogućnost trenutnog “update”-a  informacijama, tako da se ažurirani i aktuelni podaci lako, jednostavno i brzo prezentuju korisnicima na svim lokacijama gdje su interaktivni izlozi postavljeni.

Koristeći interaktivni ekran, posjetioci će biti u prilici da nađu podatke o smještaju, gastro ponudi, kulturno-istorijskim spomenicima, kao i aktuelnim dešavanjima u gradu.

Takođe će moći i da se upoznaju sa tradicionalnim manifestacijama, kao i da nađu važne telefone i adrese.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]