Uskoro nastavak radova na sportskoj dvorani u Škaljarima

2
Sportska dvorana u izgradnji

Borislav Kašćelan

Borislav Kašćelan

JU Resursni centar za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora objavio je 12. 05. 2014. godine na Portalu Uprave za javne nabavke poziv u otvorenom postupku javne nabavke za nastavak radova na izgradnji Sportske dvorane Kotor.

Javno otvaranje ponuda održano je 18. juna ove godine, a poslije javnog nadmetanja pristigle su ponude od strane devet ponuđača, od čega 8 blagovremenih i 1 neblagovremena ponuda, saopštava za Skala radio Borislav Kašćelan u ime investitora JU Resursni centar.

Nakon sprovedene procedure pregleda, ocjene i vrjednovanja ponuda, JU Resursni centar za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora je donio Odluku o izboru ponude i posao dodijelio konzorcijumu “Erlang” d.o.o. Nikšić; “Tangenta” d.o.o. Nikšić i “Eurozox” d.o.o. Danilovgrad.

Ponuđena cijena radova iznosi 3.481.256,04 €, a rok završetka radova je 18 mjeseci od dana uvođenja u posao.

S obzirom da je vrijednost nabavke prelazlazila iznos od 500.000 €, nakon donošenja Odluke o izboru ponude, dokumentacija je dostavljena Državnoj komisiji za kontrolu postupka javnih nabavki na kontrolu postupka.

Državna komisija za kontrolu postupka javnih nabavki je 26. septembra donijela Rješenje kojim je ocijenila da je postupak sproveden u skladu sa Zakonom i u narednih nekoliko dana planirano je da se potpiše Anex Ugovora o sufinansiranju sa Opštinom Kotor i Vladom Crne Gore, a nakon toga ugovor sa izabranim izvođačem i otpočne sa radovima na objektu, zaključio je Kašćelan.

Da podsjetimo:

Izgradnja sporske dvorane u Škaljarima počela je 17. maja 2010. godine.

Izvođenje radova je dobilo Građevinsko preduzeće “Lipa” sa Cetinja sa kooperantima, a vrijednost investicije je oko 8 miliona eura.

Sportska hala će imati 2,5 hiljada mjesta, a prvobitno je bilo je predviđeno da bude završena 17. maja 2011. godine.

2 KOMENTARI

  1. Komentar koji cu napisati nije za ovu temu……..a pisete o sportskoj hali,pa racunam ima neke veze sa sportom….

    Jutros vidim nekakvu gungulu na vrata od Gurdica,dresovi zuti,crveni,zeleni,biciklisticke gace,stranci,Evropljani….Eu,babe,djedovi….znojnici oko glave……trce zajapureni preko pozorista,pjace,guraju narod,nose nekakve papire,citaju mape …….na rivu ih ubacuju u nekakve korpe….dio rive ogradjen u radni dan…..bandijere izmedju palmi…….ove babe i djedovi evropski znojavi,zajapureni,iskezenih zuba……a Kotorani kao Kotorani…….hehe,slezu ramenima i u male se pitaju sto je ovo?Nikako na glas jer bi ih ko mogao opomenuti da je sav dogadjaj u skladu sa euro atlantskim integracijama…..a zna se da je jeres protiv toga danas biti……isto kao nekad protiv Tita i partije….I samoupravljanja

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].