Uskoro nova rasvjeta na više lokacija u kotorskoj opštini

2

Budimir Cupara

Budimir Cupara

U završnom kvartalu ove godine, u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora je planirana realizacija javne rasvjete na više lokacija i to u Radanovićima, na Prčanju, u blizini mjesnih zajednica Dobrota jedan i dva, zatim u ulici od hotela Radanovića do kuće Primića.

Raspisan je i tender za lokaciju Daošine u Dobroti, a tokom novembra se očekuje izbor izvođača radova.

U toku je izbor izvođača na još sedam projekata javne rasvjete u kotorskoj opštini i to u Gornjem Morinju, u Popovićima i Glavatičićima u Grblju, kao i u Dobroti, na putu prema groblju Sv. Ivan.

Rade se projekti za Gornju Sutvaru i za Goroviće.

Ovo je za Skala radio kazao Budimir Cupara, samostalni savjetnik za izgradnju i održavanje javne rasvjete u Direkciji.

Što se tiče nastavka projekta solarne rasvjete za kotorsku opštinu, koju je donirala kineska Vlada u iznosu od 1,4 milona eura, još nema odgovora kineskog partnera, osim da se realizacija ovog posla očekuje u sljedećoj godini, zaključio je Cupara.

Podsjetimo, solarna javna rasvjeta planirana je na sedam lokacija za koje su dobijeni urbanističko tehnički uslovi.

2 KOMENTARI

  1. Došlo vrijeme da čovjek ne vjeruje svojim očima.Imenovani gospodin je u julu ove godine ” vidio ” stubove za vanjsku rasvjetu u Raškovom brijegu.Moji priajtelji i ja, iLšli smo nekoliko puta da ih brojimo, ali ih nijesmo vidjeli.Moraćemo kod očnog ljekara.

  2. Eh moj Cupara nemo nas ostavit u vjeciti mrak ka u tunel !!! Rasvjeta u XXI vijek je zakon i ne treba da slavimo no da lelecemo i kukamo da se cuje do KRIVOSIJA A I DALJE !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]