Uskoro rampa na Tabačini

5
Uskoro rampa na mostu na Tabačini

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Izlazeći u susret opravdanim zahtjevima Unije privatnih poslodavaca Kotora za rješavanje problema snadbijevanja robom svih privatnika u starom gradu, Opštinska Komunalna policija je inicirala rješenje putem rampe na Tabačini.

Zbog saobraćajnog kolapsa u ovoj ulici posebno na mostu kod Elektrodistribucije, onemogućeno je kretanje i organizovanih turističkih grupa na ovom ulazu u stari grad, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović načelnik Komunalne policije.

Inspekcijskim pregledom, ova policija je predložila parking mjesta za tri kombija, kojima bi se obavljalo snadbijevanje, kao i da se na počeku mosta postavi rampa, kazao je Vučinović.

Ova rampa bi spriječila nekontrolisano parkiranje, a putem kartice otvarala bi se samo za stanovnike ovog dijela grada, vozila Elektrodistribucije i kombi vozila privatnika za snadbijevanje starog grada.

5 KOMENTARI

  1. A može li Skala radio jednom da postavi na sajtu pitanje o pješacima u Kotoru, o pješačkim trotoarima koji su postali parkinzi u nedostatku posebnog prostora za parkiranje, o tretmanu pješaka kada se nađu na pješačkim prelazima. O predviđenim mjestima na kojima bi se mogli izgraditi novi parkinzi, da bi se suzbilo ovo sadašnje parkiranje na šetalištima. O davanju dozvola za rad prodavnicama, super marketima, kafanama, prvenstveno u Dobroti, a da nemaju svoj parking, iako savjet za bezbjednost saobraćaja traži jedno parking mjesto za svaki sto kafane, a vjerovatno ima kriterijum i za samoposluge i slično.

  2. Rampu treba postavit na ulzak u Tabacinu kod Pekare. Gore od pekare nema i ne treba niko da ide kolima , osim onih sto tamo zive i imaju svoje garaze. Koem se ide dalje u tabacinu imaju ispred Kamelije i na Banj povrsinu. Ali nije ovo jedina pjesmica koju ce trebat otpjevat. Nce proci dugo, i Dobrota ce se od Plagenata zatvarat ako ne ne naprave parkinge ispred Ele u Dobroti, i na jos par mjesta. Ali parkinge koji se placaju, a drugo sve rampa uz more od Sv. Marije do Kotora. Ne oze se tamo danima drzati auta parkirana po cesti bez placanja parkinga. Samo ko zivi i ima svoej garaze ili dvorista. Kad tad doci ce kraj slobodnom parkiranju kao sto ej po cijeloj evropi

  3. Da li ce se rijesiti kolaps i guzva u saobracaju na Tabacini sa ovom rampom ? mislim da ne, a umjesto policajac sto se seta po rivi pametnije da stoji 10 dana na mostu i sankcionise prekrsioce i tako bi se rijesio problem, , , sa srecom sto god da je a toliko toga treba rijesiti sa nepropisnim parkiranjem u Tabacini, prije svega oko kafane preko puta vrtica, prolaz se zatvara konstantno ista vozila se nepropisno parkiraju na samom putu i na trotoaru, a gospoda ispred boje i lakova napunili kante od jupola sa betonom na sred saobracajnice i blokirali prolaz, dje su tu nadlezni da im narede uklanjanje to je sramotno, a ako se bune da im se ne moze prici pa sto prije nijesu razmisljali dje i kod koga uzimaju poslovni prostor…ako hocete da rijesite problem rijesite ga kompletnog u jezgru grada Tabacini !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].