Uspješan nastup u Majamiju agencije “Kotor Mar”

5
sa sajma u Majamiju

Ivan Zogović

Ivan Zogović

Na ovogodišnjoj Seatrade Cruise Shipping konferenciji održanoj u Majamiju od 11. do 14. marta ove godine Luka Kotor i Agencija “Kotor Mar” su prezentovali Kotor kao kruzing destinaciju brojnim predstavnicima renomiranih kruzing kompanija.

U Majamiju je bio i Zoran Živković, savjetnik direktora kotorske Turističke organizacije.

Na ovom prestižnom međunarodnom sajmu koji okuplja sve najznačajnije svjetske kompanije koje se bave ovom djelatnošću, Luka Kotor je kao destinacija dobila  nagradu “Best Destiantion Experience” renomiranog kruzing časopisa “Insight”, kazao je za Skala radio izvršni direktor agencije “Kotor Mar” Ivan Zogović.

Na ovoj konfereciji, koja je jedna od najbitnijih u svijetu kada je u pitanju kruzing industrija, Agencija nastupa još od 2008. godine sa ciljem promocija Kotora i Crne Gore kao destinacije za kruzere.

“Na prošlogodišnjoj konferecniji smo posvetili posebnu pažnju kompanijama čiji brodovi ne posjećuju Kotor. Među njima su najvažniji: Carnival Cruises, Norwegian Cruise Line, Aida Cruises, Cunard i Disney Cruise Line. Uspjeli smo animirati menadžere ovih kompanija, predstaviti Kotor i Crnu Goru kao izuzetnu destinaciju što je uticalo da većina ovih kompanija donese odluku da našu Luku uvrsti u svoj plan putovanja”, kazao je Zogović.

Štand je bio izuzetno posjećen i zavrijedio je interesovanje brojnih posjetilaca, naročito predstavnika onih kompanija čiji brodovi posjećuju Luku Kotor.

Oni su se upoznali sa razvojnim projektima opštine Kotor koji su od posebnog značaja za turiste sa kruzera, kao i o potencijalu Kotora kao kruzing destinacije.

Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa bogatom istorijom, tradicijom i kulturom Kotora, Boke Kotorske i Crne Gore, kao i sa brojnim atraktivnim turističkim destinacijama Crne Gore koji opredjeljuje vlasnike kruzer kompanija da posjete upravo našu zemlju.

Poseban akcenat je dat na unapređenju kompletne usluge u Luci Kotor i postavljanju standarda neophodnih  da zadovolje zahtjevnu klijentelu sa sve većeg broja kruzera.

Štand su posjetili menadžeri za Evropu komanija Royal Caribbean International i Carnival, Potpredsjednik Carnival korporacije, predsjednik Deisney Cruise Line, brojni predstavnici Norwegian Cruise Line, kao i mnogi drugi.

5 KOMENTARI

  1. O đe si gospodine Branko-neofašiziku-koji se prestavljaš i javkaš ispod raše-babine kotule,pa ti Branka paše-paše vjere i nacije i jezičina,koje nisu niti će uspijevati u Boki i Crnoj Gori!!!!

  2. Ja neznam,kome ove reklame trebaju-posebno rekla-miraju ove što su s’brda odozgo šljegli u “našu” Boku?Ne osjećaju dah Bokeškoga zraka i usput su iz raznoraznih Ržanica? A i ti bi Bože mogao,malo kroz prste pogledati-pa zaustaviti rađanje ovih “sijamskih” blizanaca bez glava -a sa gu… i bez obraza-koji mrze i bagatelišu sve ono što nije njihove “paše vjere i nacije” koja nikada nije rasla-uspijevala i neće dovijeka,u Boki i Crnoj Gori i šire-ja vam jemac!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].