Uspostavljanje saradnje Domova zdravlja Kotora i Dubrovnika

0
Dom zdravlja Kotor – Dom zdravlja Dubrovnik

Kotorski Dom zdravlja je prošle sedmice posjetila delegacija Doma zdravlja Dubrovnik, koju je predvodio Branko Bazdan, direktor ove hrvatske zdravstvene ustanove.

Goste iz Dubrovnika je primio direktor Doma zdravlja Kotor dr Igor Kumburović sa saradnicima.

Cilj posjete predstavnika dubrovačkog Doma zdravlja bio je uspostavljanje saradnje između dvije zdravstvene institucije u cilju unapređenja kvaliteta usluga na primarnom niovu zdravstvene zaštite.

Takođe, razlog posjete bila je i priprema zajedničkog projekta unapređenja zdravstvene zaštite na primarnom nivou, u okviru drugog poziva za projekat IPA prekogranične saradnje.

Dogovorena je saradnja i zajedničko apliciranje na aktuelni poziv regionalnog programa EU, u saradnji sa kolegama iz Mostara.

Dr Kumburović upoznao je kolege iz Dubrovnika sa kapacitetima i mogućnostima Doma zdravlja Kotor i planovima budućeg razvoja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]