Usvojen Zakon o slobodi vjeroispovijesti!

12

12 KOMENTARI

 1. Premalo znam o tom tzv. “novom zakonu” da bih ga komentarisao … ili bio ushicen ili razocaran njime. Suma sumarum zabolje me uvo za taj novi zakon.
  Zakoni su stvar sudova pa neka se sa njime bave sudovi. Ne ovo trulo i korumpirano crnogorsko sudstvo vec evropsko. Biti ce kako evropski sud kaze ili mozda kineski sud u slucaju da se spor oduzi.
  Revolucija? Nece je biti ako mene pitate.
  Najbolji nacin da smirite neku revoluciju u samom zacetku je taj da narodu ponudite vojvodu Mandu za Emilijana Zapatu a kamatasa Mendu za Panca Vilu.
  Pratiti ce ih samo desetak revolucionara i to retardiranih od rodjenja. Normalan covjek nece poci u vojsku gdje vojvoda Manda ima veci cin od desetara.
  Vidim iz retorike da vojvoda ima mnogo vece vojne ambicije.
  ‘oce da bidne ni manje ni vise nego general armije od 100 000 ljudi ne racunajuci tu delije i grobare.
  Snila baba sta bi rada … reklo bi se.
  A incidenti u parlamentu? Nebitno , dogadja se to i u civilizovanom Japanu. Meni ovi domaci nekako djeluju glumljeni i to lose.
  Zato molim popove da ostave TOPOVE i formiraju pravne timove koji ce mirnim putem rijesiti ovaj sporni zakon. Onaj atentat u Beogradu nece se svidjeti evropskom sudu i jos mnogo toga.

 2. DA NAM JE SA SREĆOM !!! VAKAT JE VISE !!! NIKADA VISE 1918. I SRAMNE PODGORICKE SKUPSTINE !!! SVOJI NA SVOME SMO !!! BRAVO ZA SKUPŠTINU CRNE GORE NA ČELU SA BRAJOVIĆEM KAO ČLANOVIMA VLADE CRNE GORE I SVIM POSLANICIMA NA ISTRAJNOSTI !!! SREĆNO NAM CRNOGORCI MOJI !!!

  • ..SRAMNIJA JE I TRAGIČNIJA BILA 1989 GODINA-VAŠE ABLEJANJE-KONTRAREVOLUCJA-KAD JE NESTALA U LJUCKOJ KRVI I PEPELU JUGOSLAVIJA…!!!NOTA BENE-SAMO JE U BOSNI I HERCEGOVINI-BEZ OSTALIH REPUBLIKA- LIKVIDIRANO OD 1991 DO 1995 GODINE VIŠE OD 105 HILJADA LUDI-OD KOJIH VIŠE OD 6O POSTO BIJAŠE NEJAČ!!!

 3. S srećom!
  Ovi sramotnici su pokušali sve samo da spriječe donošenje zakona.
  Oni ne znaju ni da se srame.
  Policiji svaka čast.
  Sve pratim po portalima ovo je grdna noć ali sa srećnim krajem.
  Država je pokazala snagu.

  • ..i ja velju..”niđe nebo nije crno i zastiđeno-kao iznad Kotora-od vremena-KOJE “SJAJI” DOK JE VIJEKA I SVIJETA-još od/na staru “srpsku tader vašu novu godinu-1989”-kada ste tamo vi “bratija”-i ini jsdinsvteni korpus kasapina i grobara sa Dedinja-krenuli URLAJUĆI iz kuće Bižantove-u Kotoru gradu od starina i Crnogorske svijetle istorije-peošlosti-na legalnu i legitimnu vlast Kotora..koju ste oburdali -na lažnoj montiranoj skupštini SO Kotor,kojoj je prisutvovao KOMPLETIRANI OLOŠ od OLOŠI Kotora-dno od dna..koji se i dan danas(na žalost još puta).nalazi “okolo naokolo” republičko opštinske vlasti”!!! Poput “pion-ira ABlejanja – druga Ranka Krivokapića-TADER zaposlenog u “ŠTABU” Marice i Ivice” zaduženih “vođa” POVJERENIKA-za oburdavanje vlasti Kotora-na čijem čelu je bio Anđelko Kovačević…! Što kaza-proročki..vizionarski Njegoš :” Svak se rodi da po jednom živi-vaša bruka i sramota življeće vam dovijeka”!!!
   Obrazi vam opančinama zaduraju i glibavim obojcima-koji vam ne remte ono što nemate-OBRAZE..potroene služeči (živoga i mrtvoga) kasapina i grobra sa Dedinja(vaše gore listak-truli kao i vi mnozi!) punih 17 godina 4 mjeseca i 10 dana-od 1/14.januara.1989 do 21.maja.2006.godine-!!!…Vašije krvavije sluganskije godina..pod opancima sa kljunvima-za koje ste se zubima držali-da ne skliznte “sa puta proseri-teta i zastiđa, i robovanja Crne Gore i Crnogoraca,kao i ostalih Crnogorskih naroda i narodnosti…!!!
   Malo vam je reči i proročiti…NE PONOILI SE-KAKVI STE-NI U aRHEOLOGIJI!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]