Utakmica “Primorac 2009” i “Prijatelji”

23

 

Oproštajna vaterpolo utakmica legendarnog igrača Antonia Petrovića, u kojoj će se sastati “Primorac 2009” i “Prijatelji” biće odigrana na ljetnjem bazenu u Kotoru u srijedu 14. avgusta od 20 sati.

Ulaz je slobodan.

Osim Antonia Petrovića organizator je i NVU Karampana.

23 KOMENTARI

 1. Hvala na odgovoru ing.Djonovicu….možda ovi koje si spomenuo nisu skočili na glavu da ne prelade 🐣….
  Ipak su oni malo stariji od tebe koji svaki dan popravljas rezultat na 50 zaveslaja osim kat ti pnaj glumac sa Cetinja ne mjeri vrijeme….Cujem da ti krade vrijeme pa se hvali da nema njega ne bi jurio svoj rekord ?

 2. Nerjeseno na ljetnom bazenu
  Primorac 2009 : Prijatelji 15:15
  0proštajna utakmica Antonia Petrovića je završena nerešeno. Bolje je počela ekipa u kojoj je nastupio slavljenik. 8:2 je bilo za bijele. Druga je završena nerešeno odnosno stanje je bilo 10:5. Poslije 3 četvrtine je razlika smanjena na 13:11 i na kraju 15:15. U ekipi Primorca su po dva gola postigli Damir Crepulja, Antonio Petrović, Gergelji Kiš, Vjekoslav Pasković, Steinmetz Adam, Dragan Drašković dok su kod Prijatelja 2 gola dali Filip Trajković, Veljko Uskoković, i Aleksandar Ivović. Prijatelje je vodio Zoran Maslovar a Primorac 2009 Emil Nikolić.

  • Postovani ing.Djonovicu… hvala na komentaru utakmice…sam sam kriv što nisam prisustvovao utakmici ali je bila velika gužva…znam da ni Pepe..ni Ranko..ni Pera Zdera ..ni onaj glumac sa Cetinja a pogotovo onaj cetnik iz Force isto nisu bili….
   Pozdrav od društva sa pjace od Pošte pa svrati..

   • Došao sam na tu utakmicu kao posmatrač i novinar a postojala je mogućnost i da zaigram mada bi nastupajućim mogao biti otac. Vidio sam Pavla i Sloba Vičevića kao i Duška Davidovića, Đorđa Klajna, Vuka Ševaljevića i Dragana Đurčića poznate vatrpoliste. Čudio sam se da niko od nastupajućih nije skočio na glavu. Danas sam otišao na bazen ranije očekivao sam da ću ponovo vidjeti te igrače ali oni su došli kasnije.

    • Hvala na odgovoru ing.Djonovicu….možda ovi koje si spomenuo nisu skočili na glavu da ne prelade 🐣….
     Ipak su oni malo stariji od tebe koji svaki dan popravljas rezultat na 50 zaveslaja osim kat ti pnaj glumac sa Cetinja ne mjeri vrijeme….Cujem da ti krade vrijeme pa se hvali da nema njega ne bi jurio svoj rekord ?

   • Humac, ja sam bio, Tebe niđe!
    Sunčaš li se profešure ?
    Odbrojava li pješčanik ?
    Ranko išćerao gubu iz torine!
    Bazen je Crnogorski, nije Ti Jugole Grakalić i Jadran , Škverski !
    Nema ni popina da operu prljavštinu !

   • Bjeladine prevratnički, otkud znaš
    đe je ko bio, ne brini piscina je pod nadzorom Titovih sljedbenika !

 3. Ajde Milośe nađe đeda Pera Uskok9vića!
  Ma miči se starče , pusti mlađe da dišu.
  Kakva Ti je ono naranđžasta majica,
  oli bereš agrume?
  Vidim isćuškaše Te na onu klupu !

   • Vidi se Tvoj trag u beskraju Štajerske garde, u šumi i
    Ljubljanskim reakcionarnim krugovima!
    Spletkariš i po Kotoru, ideš naokolo i kupiš ćakule, svrni u Troju malo ‘nako na marendin,
    da popraviš kilažu, evo si došo ki škoranac !

    • Pokazivao sam dvije medalje zlatnu i bronzanu jer sam ove godine od maja bio aktivan na stazi uspomena i prijateljstva. Grad Ljubljana je grad heroj i slavi 9 maj dan pobjede kad su oko nekadašnjeg bodljikavog obruča uređene površine i brojna takmičenja u trčanju.
     Zato me čudi tvoj gornji dio komentara i ono na kraju jer sam ovamo aktivan u brzinskim treninzima ponovi ću sa tim nemam ništa.

     • Imaš Miloše, po Jovanu !
      Ko Te ne zna , skupi bi Te platio.
      Lijepo Te Buđoni opisao!
      A cipoli? Ima li koji ?
      Jesi li kupio dozvolu ?

   • Kako je puštio drobinu oni što šlaufom zaliva bazen i troši nepotrebno vodu!
    Treba vodovod u inspekciju šiljat!

    • To se za mene ne može kazati. Sada su u planu brzinski treninzi i postepeno povećanje dionica a ribanje će možda biti u septembru.

     • Ili krivolov ? Mani se starče prohujale slave, nove generacije su tu Miloše. Počini malo…. Idi u dom starih Grabovac!

     • Dozvolu će ti srediti onaj cetnik iz Force što svakome dosadi… ako ništa drugo donijet ce ti onu za alase na Dunavu plavom…
      Jesi li slavio 69 rodjendan ispred Vardara sa onim iz Cuca…?

     • Danas sam posmatrao generaciju Katara koja je igrala protiv zelenih iz Podgorice. Svi su skočili na glavu i preskočili ogradu. To je generacija 2005. Tačno moj drug iz 5 i 6 razreda Bato Krivokapić je bio na mom 69 rodjendanu ali sam 7.8.bio na Pivskog jezeru pa smo proslavili 9.8. Danas moja majka slavi 94 rodjendan. Izjutra sam oko 9 sati imao brzinski trening 150 zaveslaja od skala van bazena prema drugoj ponti.

 4. ing. MILOS ĐONOVIC
  U Kotoru postoji interes za ovu utakmicu. Izašli su članci u Danu sportski dodatak kao Vijestima. O tome nema još komentara. Razgovarali smo sa Perom Uskokovićm ocem poznatog igrača Primoraca Veljkom koji će biti u sastavu ekipe prijatelja. Zamolio sam makar sam znatno stariji od ovih igrača za kraći nastup u ekipi prijatelja. Bio sam početkom šezdesetih godina kapiten pionirskog tima Primorca godine 1969 godine sam u Ljubljani nastupio za istoimeni vaterpolo klub a početkom osamdesetih godina sam ljeti trenirao sa igračima Jadrana iz Hercegnovog. Igrao sam na utakmici Veterana Primorca kad je kao gost nastupio tadašnji trener VK Crvena zvezda Dejo Dabović i bio u pobjednickom timu.

  • Miloše samo napred….niko ne može u tvoje godine da pliva 50m za 27sec. ..zato su ti lacmani od pere zdere i ranka zavidni….ima li ko 🐀 da se trka sa tobom na 50m van bazena?
   Onaj Duda iz Cetinja ne smije više ni da ti mjeri vrijeme a kamo li da se potrka iako je kao gora igrao u Bokelja…ili Primorca ko ce mu ga znati koliko brije…a jos se druzi sa onim cetnikom u Forcu

   • Plivao sam nešto manje od 30 sekundi prije 50 godina. Tada nisam vodio računa o disanju i zaveslajima. Sada to radim jer volim plivanje i ako treniram mogu se nečemu nadati. Pozdravljam.

  • Nemam ništa sa krivolovom. Drago mi je što mogu trenirati u Kotoru za sada izvan bazena prema Dobroti. Plan je trening do druge ponte sada nemam merača orijentacija je broj zaveslaja i položaj na kopnu. Postepeno cu povećavati razdaljinu do druge ograde što je dodatnih 100 metara i pomenuta dužina je cca 250 metara. Danas izjutra je voda bila nešto hladnija ali je već bilo izašlo sunce i trening je bio prijatan.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.