Vandali iščupali klupu i bacili je u Škurdu

3

 

Nije odavno vijest da je polomljen mobilijar u gradskom parku ili isčupana i bačena klupa u more, slomljen stub javne rasvjete ili prevrnuti i zapaljeni kontejneri.

Priča da će se postaviti kamere i konačno na taj način doskočiti huliganima koji lome i uništavaju zajedničko dobro, na žalost, samo je priča u koju malo ko vjeruje.

Štetu plaćamo zajedno svi.

Možda će neko od odgovornih, kada vidi kako su vandali drsko isčupali i bacili klupu u Škurdu, preko puta kotorskog Zavoda za zapošljavanje, konačno reagirati i nešto preduzeti.

Pozvaćemo ih da popravie tobogan na dječjem igralištu u Rakitama, kako se đeca ne bi povrijedila na ošte ivice polomljenog dijela, što su opet vandali uradili.

A možda će konačno i Komunalno postaviti na igralištu kantu za otpadne, koju odavno traže roditelji.

3 KOMENTARI

 1. Ove rabote odrađuju ne vandali, nego razbojnici koji sve ruše na štetu grada i države Crne Gore. Stalno napominjem, da nadležni ne rade ništa po pitanju odgovornosti za ovakve slučajeve. Još niko nije odgovarao za ništa, policija ne hapsi i ne obilazi terene koji su meta ovih razbojnika. Da se pojave par puta u mtrvu uru vikendom i da legitimiše prisutne, drugačija bi se pjesma pjevala. Za ovakve slucajeve, betonjerka, malo po rebrima(kao i Titovo vrjeme) i pravac Spuž.
  Kada smo već kod toga, molio cjenjenog urednika Skale, ako bi mogao da kontaktira direkciju i da dobijemo odgovor, ko drži privatno dječje igraliste u gradskom parku i uz čiju dozvolu, imenom i prezimenom.
  Zar opstina nije postavila svoje dječje rekvizete naodređena mjesta, a ne ovi što sa svojim naduvanim šatorima, polovnim autićima, djeci omogučavaju da (ni krivoj ni duznoj) lome mlado zasađeno drveče, samo da bi zaradili pare.
  Ovo nije mala stvar. Oćemo da znamo i ime vlasnika i ime onoga ko mu je to omogućio ovavakve poslove. Ako je tako, mozda bi neko i od nas, isto tako zaradivao pare na taj i takav način. Sve u špag, a drzavi k….!

  • Kao i uvecini slucajeva Komunalna policija proglasi da nije nadlezna za ovaj vamdalski cin i teraj dalje… svakim danom sve ruznija slika iz Kotora…

   A sta i ocekivati kad direktor skole Kuc daje primjer, za nekoliko racunara stiti takve bahate ljude

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.