Vandali na djelu po stoti put

5
slomljena klupa u Dobroti

Na šetalištu u Dobroti juče je osvanula još jedna slomljena klupa.

Ko to i zašto radi, niko nije u stanju da odgonetne godinama.

Jedva smo dočekali da nam se uredi priobalni pojas u Dobroti, a tuda se ljeti teško može od biciklista koji jurcaju, domaćih ljubimaca čiji vlasnici ne čiste za njima pa na svakom koraku prijeti da ugazite u pseci izmet, od žardinjera i reklamnih panoa ugostiteljkih terasa.

Lome se i stubovi rasvjete.

To niko ne čuje ili ne smije da čuje.

Opravke, da podsjetimo plaćamo iz vlastitog džepa.

Kada ćutimo, tako nam i treba.

5 KOMENTARI

  1. Imaš i pravo. Sve bi ih ja pofatala u u pržun na po tri do pet godina pa nikome ne bik palo na um da se još lomi mibilijar po Kotor. Roditelje predstavit i iz koje su kuće neka im se rumeni obraz ako ga i imaju kako su vaspitavali đećurliju tu mulariju i ološ bjelosvjeski naopako nama jadnijema đe živimo u džunglu sa mabdilima i orangutanima i onui su naučeni i bolji od ovijeh našijeh.

  2. Dala bi ja po turinu ovijema vandalima da ne bi mogli šeđet mjesecima na g….e!!! No neće niko da reaguje a ne znaju se počinioci no sam ja slomila klupe !!! To vi je fukara jedna iz doma ponijela vaspitanje i obraz.

  3. Margareta Tacer je za vandale i razbojnike na utakmicama uvela red. Sve je se snimavalo pa ko prekrsi tri godine u SPUŽ !!! Pa iyvolite ko želi tri godine a ne poslijeovo je sin Djura, ovome je tata DPS ovome SNS; ovome je mama ta i ta no prema svijema isti pa bi bilo reda uu državu joj miline!!!
    Sve se može riješit za dvije minute. Samo nema pameti ni volje jer haos odgovara ovijema sto kradunaju !!!

  4. jedino rijesenje je da se ovaj dio Dobrote tj od Maxija do otvorenog bazena zatvori za saobracaj tj postane setaliste nesto po principu Perasta ljeti

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].