Vaskršnje čestitke gradonačelnika i predsjednika SO Kotor

3
dr Aleksandar Stjepčević i Nikola Bukilica

Vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti Vaskrs je čestitao gardonačelnik Kotora dr Aleksandar Stjepčević sa željom da ovaj najradosniji hriščanski praznik, kao simbol radosti života, podsjeti na značaj međusobnog poštovanja, tolerancije, povjerenja i razumijevanja, kao vrijednosti na kojima temeljimo našu tradiciju, ali i koje su osnovne pretpostavke budućnosti Kotora i Crne Gore.

Vaskrs donosi radost svim vjernicima i dobronamjernim ljudima, ispunjavajući ih ljubavlju i zajedništvom, podstičući vječnu nadu u pobjedu dobra, čovjekoljublja, dostojanstva, mira i solidarnosti među ljudima.

Neka praznični dani ispune vaše domove radošću i blagostanjem, navodi se između ostalog u čestitki gradonačelnika.

Predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica čestitajući Vaskrs svim sveštenicima i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti izrazio je nadu  da ćemo osnaženi uskršnjom svjetlošću i dalje zajedno graditi ljudski i miroljubiv zajednički život svih naših građana, te imati mudrost da, u zajedništvu kao vjekovnoj tradiciji našeg Grada, očuvamo svoj vjerski i nacionalni identitet.

3 KOMENTARI

  1. Odgovorni ljudi bivšeg grada Kotora što se ne obratite bivšim građanima povodom učestalih ubistava i paljevina u “mjestu” Kotoru?

    • Sram te bilo i jesi bocun pjani kad možeš reći bivši grad .
      Vječni grad sa svim problemuima kao i svi drugi gradovi kod nas i u svijetu.Savremeni život pun stresova, mafije takođe, ubistava, tragedija, požara čitaš li i gledaš li išta u svijetu, samoubica bombaša ali i predivnih kontrasta i starina posebno u Kotoru i Boki. Jado jadni ti i svi koji tako politički misle usko kao ti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]