Vatre samo u srcu sa veseljem za Novu godinu i Božićne praznike

0
Maksim Manić

Maksim Mandić

Maksim Manić

Da je vatre samo u ljudskim srcima i uz dobru atmosferu, poruke su kotorskih vatrogasaca koji će raditi pojačanim kapacitetima.

Služba zaštite i spašavanja Kotor i Dobrovoljno vatrogasno društvo Perast pojačavaju dežurstva.

Ovih dana je dodatno servisirana kompletna oprema i tehnika sa kojom raspolaže vatrogasna služba, kazao je za Skala radio Maksim Mandić, komandir  ove Službe, vjerujući da uz potpunu spremnost vatrogasaca neće biti potrebe za intervencijama.

On je apelovao da se građani, a posebno djeca uzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, jer nestručni rad sa petardama, ronketama i tome slično, dovodi do teških posljedica, opekotina, povreda ekstremiteta, očiju itd, upozorio je Mandić.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja će 24 sata biti na usluzi građanima i gostima Kotora, poručio je Mandić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]