Vatrogasci u punoj aktivnoj pripravnosti

2
sniježno vrijeme u Boki

Maksim Mandić

U skladu sa uputstvima Direktorata za vanredne situacije, a na osnovu hidrometeoroloških podataka, Služba zaštite i spašavanja grada Kotora i DVD “Bogoljub Brezić” iz Perasta su u punoj aktivnoj pripravnosti.

Pored redovnih smjena, svi vatrogasci su aktivno pripravni i na poziv vođa smejna ili na poziv komandira, spremni su da odmah dođu u službu, kazao je za Skala radio komandir Maksim Mandić.

Do jutros je situacija u kotorskoj opštini mirna, nije bilo poziva za pomoć niti intervencija i vjerujemo da će i naredna dva dana za koliko je najavljena ekstremna hladnoća u ovom talasu, proći takođe bez problema.

Mandić je poručio da su pripadnici Službe zaštite i spašavanja spremni za pomoć stanovnicima u svakom trenutku za sve što im bude potrebno.

On je apelovao da se kontrolišu uređaji za grijanje, klime i ostalo i da se ne ostavljaju uključeni, ukoliko se na duže napuštaju stanovi i kuće.

Takođe, ukoliko nije prijeko potrebno, ne krećite na put posebno ne bez adekvatne zimske opreme, upozorio je Mandić.

2 KOMENTARI

  1. Oce li ko pokrenut na neku od sijednica kolika su licna primanja pompijera? Oce li progovorit jeli posteno da one nasminkane sto samo piju kafu po Opstini imaju bolju platu od njih?

    • A da vidis tek biro rada!Ne rabotaju nista a plate jos i vece. Kad udjes tamo nema nidje nikoga nego onaj sestric od Pure tu i tamo kao na recepciju sjedi i gleda. Gledaju i televiziju i cekaju da pasaju te 2 ure koliko dezuraju u tople kancelarije.Pauza traje satima.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].