Veče crnogorskih klapa u Kotoru

8

Povodom Dana opštine Kotor, Međunarodni festival klapa Perast u saradnji sa Opštinom Kotor organizuje koncert “Veče crnogorskih klapa”.

Koncert biće održan u petak 27. novembra sa početkom u 19 sati u crkvi sv. Duha, koncertnoj dvorani kotorske Muzičke škole.

Učestvuju klape: Bisernice Boke, Bokeljski mornari, Incanto, Lungo Mare, Maris, Primavera iz Kotora, Belezza, Jadran i Veterani vazda mladi iz Tivta, Assa Voće i Alata iz Podgorice, Harmonija iz Budve i Pjevačko društvo Grbalj.

8 KOMENTARI

  1. Ima lijeka i za “znatiželjne”? Samo treba na “vrhovnom saboru-bokijelja”-donijeti odluku da mimo Troice i mimo Risanske Male i crkve Svetoga Save u Morinju i obije Veriga(uz brda ova i morem via Boka falsa…)-da se ne priznaje-/ne/smatra se područjem “crnogorskih klapa”-i završena rabota? A vi-“klape klapajte” mimo “prijerodnije granica” Boke-od Svetoga Jeremije pa na više-uz Risansku Malu pa na Gore-put Krivošija i do Velinića-Veljije i Malije Zalaza-mimo dvadeset pete i Goražde-Kavča-Bodašića-Gornje Lastve i Gornjega Stoliva-Grblja sa obadvije bande i Paštrovića….? Svaka “druga opcija”-bila bi u duhu…Boke Kotorske koje više-na žalost -nema? Potopiše je ovizi te su im u njoj PRECI-konjovodci i konjušari šljegli sa Mlečićima,Francuzima,Rusima,Austrijancima…i ostalijema preo mora-iz “civilizacje”…?Faljen i …”Vazde bidni…”?

      • Ovo koristimo samo u “komunkaciji”sa BOVIMA ka stebom-da te izvučemo iz te nacionalističke jazbine tvorova i hijenana-dobrano dobri Lažo Dabanoviću-PWSekulje i pitaj boga kojih još “sojskije ni/t/kova”-koji blejiš po Portalu Analitika-da su Crnogorska nacija-Crnogorci “kopilad,nakoti,crni vuci….”-“soju od soja…ispod brda HUM-sela Maksovoga HUMACA-west ercegovačkije bovi(?).bina..(tvoje kazivanje na ovaj portal-o tvom porijklu-šljeganju u Boku-“baba darodavka” dopelala bremenom-tovarom (pro doganje) brez atesta-o kvalitetu dogona”!!!!!

  2. Oni su tu vjekovima-od Duklje i dalje…! A vi-ka čapre lisica-s’jesni kada rode kostanji i rog-ači vam..dragi vi…što “volite” Kotorski okoliš….?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]