Veliki posao na zamjeni ventila

2

Velemir Dragić

Velemir Dragić

Na visočijim kotama Mua, Prčanja i Stoliva, kao i na području od Kostanjice preko Morinja i Lipaca do Strpa danas se radi zamijena vodovodnih ventila u trajanju od 12 sati, koliko su pomenuta područja bez vode.

Da li ovaj posao mora da traje ovako dugo, pitali smo Velemira Dragića, tehničkog direktora kotorskog Vodovoda koji nam je odgovorio da je riječ o velikom poslu na azbest-cementnom cjevovodu na kojem je jako teško izvoditi radove.

Na ovom cjevovodu mijenjaju se glavni ventili koji su veoma stari, pa kada je dolazilo do kvarova moralo se zatvarati cijelo područje koje bi ostajalo bez vode, objašnjava Dragić.

Nakon završetka ovih radova očekivati je da će biti manje kvarova, a ako ih i bude zatvaraće se samo manje područje u cilju što kraćih nestašica vode.

Ovaj posao danas rade dvije ekipe kako bi se ventili kvalitetno zamjenili, zaključio je  Dragić.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].