Veliki požar u pojasu Buljarice gasili i kotorski vatrogasci

5
Maksim Mandić, komandir kotorske Službe zaštite i spašavanja

Maksim Mandić

Maksim Mandić

Veliki šumski požar sinoć je zahvatio područje iznad Kraljičine plaže u pojasu Buljarice.

Na poziv za pomoć šefa Službe zaštite i spašavanja Budve Zdravka Šljukića, kotorska Služba zaštite je uputila dva vatrogasna vozila sa šest vatrogasaca.

Gašenje požara je trajalo cijelu noć, jer je vatra zahvatila ogroman kompleks, kazao je za Skala radio Maksim Mandić, komandir kotorskih vatrogasaca.

Zajedno sa kolegama iz skoro svih primorskih opština i Cetinja, nijesmo dopustili da ni jedan objekat na ovom prostoru bude ugrožen i požar je stavljen pod kontrolu.

U jutarnjim satima ekipa kotorske Službe zaštite se vratila u matičnu jedinicu, kazao je Mandić.

On je napomenuo da su učestali požari u kotorskoj opštini i da gotovo nema dana kada ne izbije vatra.

Uglavnom i najviše gori nisko rastinje na području Grblja.

5 KOMENTARI

  1. Važnije je da je ovaj Prca-njet pepoznao sebe sa 13-..oliti kroz izravno priznanje-čije geniće kroz “špic zamet”-vuca..li vuca-od portala do portala..hop zečiću h o p?

  2. crnogorče ,,iz Kotora” 13- ta okuko , i Ti, biserna kolano !
    A što će vam imena bolesnika?
    Da im destregate familju i na sramotu je izložite ?
    Valjda će odgovorni ljudi bolesnike stavit đe im je mjesto, nego je više njih nego mjesta, a vaša kurioština ostaće nezadovoljena……..

  3. Možete li vi Maksime znači komandiri vatrogasbnih jedinica reći policiji i ostalima koji moraju da sprovode zakon da jedanput javno reču ko to pali šume i nisku goricu posebno u Grblju đe je to više postala tradicija, i da li su uhvaćeni takvi i koje su mjere protiv njih sprovedene?To bih volio da znam!

  4. Sve namjerno i podmetnuto a nikoga od nadležnih da hrabro i kratko jasno saopšte imena onih koji to čine. Sramota da bolesnici pale i da se uništava priroda i da nema niko snage javno da prozove i osudi pa da vidimo bili onda tako ladno i često piromani vodili kolo po naravno narudžbi onih kojima čisti placevi i zemlja zna se zašto treba.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]