Veljko Ćatović: Druže KURTA mi ti se KUNEMO

0
Kurta Murta

U ime prezadovoljnih građana Risna, druže Kurta  moja malenkost vam čestita ulazak u drugu godinu vladavine koja će po svim pokazateljima ubrzati raspad i ekonomski kolaps kotorske opštine.

Oprostite šta vas oslovljavljam sa druže to je iz razloga šta mi prezadovoljni građani Risna osjećamo veliku ljubav prema vama i volimo vas kao Tita!!

Međutim vi ste u našim očima veliki poput rimskih imperatora kao npr. onaj CALIGULA ili pak NERON.

Ipak vas najljubaznije umoljavam da šta god ne zapalite pogotovo ne grad Kotor.

Mi smo ovdje u Risnu SVI oduševljeni prodajom Murtinog audija.

Tako i treba, a sada nabavite kakvu polovnu škodu fabiju za vožnju stranih delegacija.

Uostalom ne trebate nabavljati ništa jer se kroz Kotor ionako ne može voziti.

Takođe nas neizmjerno raduje šta ste se dokopali  onih 4,7 miliona eura koje je MURTA greškom zaboravio u kasi. Ima tu i jedan risanski milion ali neka vam je prosto druže Kurta. Gologuzi ste na vlast uzjahali i ne budite budale da gologuzi sa vlasti odete.

Koliko sam razumio pare su kod onoga mačka za izgradnju i uredjenje opštine a mačak se za njih emotivno vezao pa će ih pažljivo trošiti šta bi se reklo kao svoje.

Oduševljeni smo i genijalnim potezima vlasti i poskupljenjima boravišnih taksi za 25%. Trebalo bi razmisliti i o uvođenju boravišnih taksi za nas koji živimo u vašoj opštini.

Onda ulaz na bedeme poskupljenje 170%. Bravo!!

I država slijedi tu vašu genijalnost pa će akcize , harači i zaokruživanje cijena sirotinji oduzeti četvrtinu one crkavice koju dobijaju u vidu plata i penzija.

Država naravno ne može vratiti 1,23 milijarde eura za tri godine i zavladati će glad i izgubiti ćemo sve resurse aerodrome, luku, sve ….

Šta vas briga za to druže KURTA vi ste vlast i za vas će uvijek biti novca.

Ali druže KURTA skrećem vam pažnju da ipak malo pripazite da ne ogladni pogrešan čovjek.

Takav će vam doći u posjetu i zapitati zašto su mu djeca gladna, a onda bi druže KURTA situacija mogla da izmakne kontroli.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.