Veljović premijeru: Nedostojno se ponašate funkciji koju obavljate, lakomisleno saopštavate neistine građanima

1
Veselin Veljović

Premijer Zdravko Krivokapić je, izgubivši autoritet kod svojih ministara i skupštinske većine, očigledno ostao samo da vlada javnim proglasima, pisanim i usmenim obraćanjima, saopštio je savjetnik za odbranu i bezbjednost Predsjednika Veselin Veljović, u reagovanju na premijerovu tvrdnju da Veljović organizuje proteste i upravlja Patriotsko komitskim pokretom.

On poručuje da je te optužbe nedavno odbacio i zato današnju izjavu premijera shvata kao maliciozno prebacivanje odgovornosti za destabilizaciju države, koja je posljedica postupaka Krivokapićeve neznavene Vlade.

“Vi ste gospodine Krivokapiću izveli ljude na ulice, a ne Veselin Veljović. Vi ste uz sve probleme sa kojima se naša država suočava, kao prioritet postavili etnički inženjering na štetu Crnogoraca i manjinskih naroda. Zato, kada sljedeći put budete tražili krivca za bunt naroda i protest protiv vaših napora da po svaku cijenu obezdržavite Crnu Goru, promijenite njenu demografsku strukturu i uništite njeno građansko biće, dovoljno je samo da pogledate u ogledalo – i naći ćete ga”, naveo je Veljović.

On je poručio Krivokapiću da se nedostojno ponašate funkciji koju obavlja jer saopštava građanima neistine u povodu važnih tema o kojima lakomisleno i euforično ali prije svega bez činjenica govori.

“Dakle, Crnogorske komitske i patriotske organizacije su legitimne i legalne grupe građana koji se bore za očuvanje Crne Gore i crnogorskog nacionalnog i građanskog identiteta. Ako vam je svaka istina kao ova da ja predvodim navedene organizacije onda građani ove države treba da budu ozbiljno zabrinuti kuda vaša nesposobna družina vodi ovu ponosnu državu”, istakao je Veljović.

On je dodao da je premijer već perpoznat kao osoba koja ne drži riječ pa od njega sve što kaže i nije važno i značajno jer to već niko ne doživljava za ozbiljno.

“Istina je da patriotske organizacije ne vodim, nijesam njihov član i nemam bilo kakve veze sa njihovim aktivnostima ali poštujem njihov rad uz uvjerenje da će ih biti sve više svakoga novog dana. Radije sa njima i jedan dan, nego sa dušmanina svega crnogorskog”, zaključio je Veljović.

1 KOMENTAR

  1. DRUŽE RAZVODNIČE STRAŽE U VILI “GORICA”-PO PAVILU SLUŠBE NE PRIPDA VAS RAVO DA SE PREKO ŠTAMPE PREGONITE SA PREŠNIOM VLADE JENE DRŽAVE-A MAKAR BILA I MALECKA CRNA GORA?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]