Verbalni duel grupe građana sa opozicijom, Bečića nazvali “voštanom figurom”

2
Bečić i Krivokapić

Početak sastanka lidera “Građanske opozicije” obilježio je verbalni duel sa grupom građana, koji su lidere opozicije vrijeđali i pitali ih zašto troše pare, a ne rade ništa.

Joković i Abazović

Nekoliko građana koji su se predstavili kao “Neformalni građanski blok” pitali su lidere partija što su učinili do sada, da li su novac koji primaju, a ne rade, mogli dati za izgradnju vrtića ili neke škole.

Za lidera Demokrata Aleksu Bečića su imali posebnu poruku. Jedna od građanki mu je poručila da je “voštana figura”.

Prvi je stigao lider SDP Ranko Krivokapić, i odmah su ga okupljeni građani pitali: Što si uradio da bi zaradio platu koju primaš.

Krivokapić se branio pričom da rade sve što je u njihovoj moći da nešto promijene, da se bore na političkom polju, da obilaze građane. Nakon ponovljenog pitanja da kaže što je uradio, Ranko im je poručio da pitaju DPS. Ovo je razbjesnjelo nekoliko okupljenih građana, koji su u glas vikali da su njega pitali i da od njega očekuju odgovor.

Na red je došao lider URA Dritan Abazović koga su pitali da li se od para koje uzimaju za nerad mogao izgraditi vrtić, škola.

Abazovića su pitali i da li se zalaže za prelaznu vladu, na što je imao jasan odgovor: NE!

Ista pitanja su uslijedila i za lidera Demokrata Aleksu Bečića, ali on na njih nije odgovarao. Nakon što se uputio ka sjedištu Demosa, iz mase je neko uzviknuo: Nema odgovora, on je voštana figura!

Miraš Dušević

2 KOMENTARI

  1. Ne radi se o grupi građana već o organizovanoj građanskoj inicijativi : GI “Za nas”. Ne isključujemo ni kandidaturu našeg prof. dr. Đorđija Blažića na predsjedničkim izborima. Nama je dosta partiokratije , ne vidimo rješenje krize niti u vlasti niti u opoziciji i sve nas je više. Mislim da smo mi “slamka spasa” za ovaj narod. Svi vi koji ne vjerujete u ovakve političke stranke od prastarog DPS-a pa do ovih “novih” demokrata , pridružite se nama. Kažem “novih” demokrata jer oni su takođe stari koliko i DPS i SNP iz kojega su potekli. GI “Za nas” lako ćete naći na facebook društvenoj mreži.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.