Veterani vazda mladi najavljuju “Ples zaljubljenih”

2

Veterani vazda mladi

Da su veterani vazda mladi iz istoimene tivatske NVO dokazuje i prva najava programa za Valentinovo-Dan zaljubljenih.

Mladi i ljubav najprirodniji su spoj, a duhom mladi Adolf Vučinović i Petar Vučetić iz NVO “Vetereani vazda mladi“ za Skala radio najavljuju program pod nazivom “Ples zaljubljenih“ u hotelu “Kamelija“ u Tivtu  13. februara uoči Svetog Valentina.

Pjesma, plesne igre, lutrija i večera, sve za 10 eura, uz štiming mediteranskog duha, poručuje Vučinović, pozivajući sve ljude za koje ne postoje granice u godinama, vjeri, nacionalnosti, političkim opredjeljenjima.

Svi koji su za toplo ljudsko druženje, željni lijepe pjesme i plesa dobro su došli na bal, poručuju naši gosti.

U ovoj NVO djeluje mješovita klapa koja broji 9 članova, a vodi je Mikica Počanić, njegujući morsku pjesmu.

Pored muzike bavi se i sportskim aktivnostima i takmičenjima penzionera u sastavu deset crnogorskih opština.

Sve to zbližava i učvršćuje prijateljstvo uglavnom penzionera iz Berana, Plava, Gusinja,Nikšića,Cetinja, Bara, Podgorice i Tivta, koji su svake godine u maju na fešti u hotelu “Kamelija“

Najljepše druženje je, priča Vučinović, na Ivanovim koritima na Dan državnosti Crne Gore, koji penzioneri pjesmom proslavljaju.

Na večeri posvećenoj Danu zaljubljenih veterani iz Tivta očekuju oko 50 prijatelja sa Cetinja, iz Bara, Nikšića i Podgorice uz zajedničko druženje.

Tokom prošle godine “Veterani vazda mladi“ imali su preko 20 nastupa klape, tri humanitarne akcije, a pred kraj ovog mjesca nastupiće u Podgorici u KIC-u “Budo Tomović” na susretima nacionalnih manjina CG.

Tokom prošle godine koncert su posvetili pok. Nikoli Gregoviću dugogodišnjem  muzičaru, muzičkom pedagogu, dirigentu, čiji je nemjerljiv doprinos u njegovanju  muzičke tradicije i kulture Boke Kotorske i Crne Gore, kazao je Vučinović.

2 KOMENTARI

  1. kakvi geniji sa plakatom na srca! baš terba poći i bolji će biti provod s njima nego sa velikim organizatorima glamura i balova bez duše.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]