Vido Drašković: Odluka menadžmenta kotorskog Kulturnog centra je ideološko opredeljenje crnogorske vlasti

1

Kulturni centar Kotor

Opštinski odbor Liberalne partije Kotor najoštrije osuđuje odluku menadžmenta JU Kulturnog centra”Nikola Đurković “Kotor, da ne dozvole , u sali centra,   Crnogorsko Američkoj asocijaciji Cetinje  promovisanje knjige “Najviši zločini u istoriji”.

Ovim činom potvrđena je ona narodna “vuk dlaku mijenja,ali ćud nikad”. Maskirana u demokrate I humaniste , aktuelna Crnogorska vlast, ne može sakriti svoje ideološko opredelje. Ne osuđujući čin proglašenja koljača za svece može se zaključiti da ga podržavaju. Maskirajući zločin, prikazuju ga kao dobro humano djelo. Vještim maskiranjem demokratiju I humanizam prikazuju kao svoje opredeljenje. I to toliko vješto rade da I najsumnjičaviji pomisle da je tako.

Svjesni značaja svakog čina I učinka razotkrivanje istine u službi izbora mjesta naše države u zajednici civilizovanih naroda,čvrsti da u namjeri, koristeći demokratsko pravo, u svemu pa i na skidanje maska sa zločina Crnogorsko Američka asocijacija je društvu ponudila knjigu “Najviši zločini u svijetu “

Nedozvoljavajući da se u sali, kojom upravljaju, održi promocija knjige “Najviši zločini u svijetu”pokazuje ideologiju kotorske aktuelne vlasti.

Odluka menadžmenta JU Kulturnog centra “ Nikola Đurković” Kotor, Centra koji nosi ime narodnog heroja, borca protiv nacističkih zločinaca da nedozvoli promociju knjige u njegovoj sali, ponašanje predsjednika Opštine Nikšić, kao i što je orkestriranim  divljanjem, pod zaštitom policije,grupa muškaraca je spriječila Ukrainski bend “Ljapis” da održi koncert u Budvi je ideološko opredeljenje crnogorske vlasti.

Ovo je ogledalo države kojoj na visoku državnu funkciju sjedi mali čovjek,veliki prevarant I manipulator.

Postavlja se pitanje: kuda,ovakvim ponašanjemVlada vodi Crnu Goru i koje vrijednosti baštini?

Saopštenje potpisuje presjednik OOLPCG Kotor Vido Drašković.

1 KOMENTAR

  1. Sljedeći potez kotorskih zvaničnih,javnih i sofisticiranih četnika i četničića je paljenje knjiga “nepodobnih”,spornih i za njih loših.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].