Vido Drašković: Opšte interese kotorska vlast podredila ličnim

10
Vido Drašković

Vido Drašković

Kotorska vlast se ne brine o opštoj koristi, svako se stara o onome što njemu koristi i trudi se da obogati svoje pristalice.

Kupuju glasove za naredne izbore, parama građana.

Kao da Kotoranima nije dovoljno opterećenje što izdržavaju svoje kadrove već im je opštinska vlast nametnula da izdržavaju i kadrove iz drugih opština, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Liberalne partije Crne Gore – Kotor.

U cilju racionalizacije isplaćena su značajna sredstva za otpremine službenicima i namještenicima pa se očekivalo da će se smanjiti broj zaposlenih u opštini do čega nije došlo.

Zaboraviše obećanja data u predizbornoj kampanji.

Opšte interese su podredili ličnim.Kako drukčije protumačiti činjenicu da nije okaončana XVI sjednica skupštine započeta u maju, pitaju se kotorski liberali.

Nezadovoljan konstituintet vladajuće koalicije (SDP) zbog gubljenja upravljačke funkcije u luci Kotor opstruirao je rad skupštine.

Nakon što je SDP odobrovoljen, iskrsnuo je  novi problem sa drugim konstituentom Demokratskim frontom.

Nadu da će zaraditi znatna sredstva od deponovanja građevinskoga materijala srušenog hotela Fjord osujetili su koalicioni partnreri.

Svi žele dio tog kolača.

Kada će se dogovoriti oko raspodjele, pitanje je.

Novac je u pitanju i to ne ide lako.

Upravljačke funkcije i raspodjela zarade bačiše u zaborav održavanje započete sjednice skupštine Opštine.

Da se zna, većinu koalicione vlasti čine Srbi, kao i u Budvi, Herceg-Novom i Beranama pa ako je vjerovati Patrijarhu SPC, a kakvi bi bili vjernici ako ne bi vjerovali patrijarhu koji govori istinu i samo istinu, može se zaključiti da Srbima u NDH i nije bilo tako loše kao što se priča, ako je bilo bolje no u Crnoj Gori đe u znatnom broju opština vrše vlast, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Liberalne partije Crne Gore – Kotor, koje potpisuje predsjednik Vido Drašković.

10 KOMENTARI

 1. Čika Vido, najsimpatičniji ste mi kad stavite onaj kaubojski šešir. Djelujete mi onda kao pravi teksašanin. Kožni šešir je dio Vašeg imidža, zato ga se ne bi smjeli odricati. Pozzzz.

 2. Da znam ga iz odreda, ruski automat “tanjiras” nije ispustao ni kad spava. Zila od borca i veliki co jek!
  Ima ne jos zivih spremnih i M 53
  na stara pleca sa sve municijom i
  rezervom i opremom uz glavicu trcati. I pucati po dusmanima
  odmah !

 3. …moli sve komentatore-da se uzdrže od vrijeđanja Srba-uključujući i mene-koji sam kao desetomjesečna beba-1943 bio na onom “spisku za klanje(pravljen u onoj crkvici-u Donjem Stolivu,,ostla su(neđe-a đe?) imena i nekih mojih “Prčanjana-Prčanjanki” zaduženih za realizaciju”likvidacije Srba u Boku”!)”-za slučaj da ustaše stignu u Boku-pred samu kapitulaciju fašističke Italije..Jer malo je reći “sramno i ciljno se trtlja”-u konekstu-“…može se zaključiti da Srbima u NDH i nije bilo tako loše kao što se priča,….”? Dakle-otvaranje “ovakvih vrelih nebuloza-tema”-na minula vremena -u konkretnom slučaju-polazeći od IZJAVE((( na svom brlogu-blogu -koji je usput “veličao “lik i djelo OVRIN-og agenta Krsta Zrnoviča-od 1918-iz Gaete pa sve do bogibije-1947!))) “OSNIVAČA i lidera” Liberalnog saveza(partije) CG-Slavka Perović-“da je Trinaestojulski Ustanak-1941 bio IDIOCKI” po meraku…”rukovodstva KPJ..za Crnu Goru-Sandžak i Boku”?
  Pitam se-pitam kuda IDE “antifašistička država Crna Gora”? A to nam liepo objasni na Portal Analitiku 02.listopada.2011 u Feljtonu “Crna Gora stalno pita kad će ĐIDO mjesto TITA”-autor(feljtona) poznati Jugoslovenski i Crnogorski novinar i publicista Boro Milovanov Krivokapić…kroz “refren”…”Antifašističkoj državi Crnoj Gori-nije se rodio MILOVAN ĐILAS-niti joj je umro ustaški četnik dr. Sekula Drljevič”…?!!!..
  Zato čitajmo kako je napisano-a zborimo iz srca i duše-ako nam je to lijek-da izađemo iz ovih govana-u koje nas niko sa strane nije uvalio(nego vi sami sebe-zarad osobenije nezaježljivije guzica!!!) 11/14-januara.1989 godine-u ABlejalici -kontrarevoluciji …obadalih goveda i magaraca na stotine iljada-od planina pa do mora od Ulcinja do Novoga-pod samarima kasapina i grobara sa Dedinja-kojeg ste služili(živoga i mrtvoga!) 17 godina 4 mjeseca i 19 dana-dan u dan..!!!
  Ljepe pozdrave vam šilje penzioner Jordan Jole Drinjak,iz ubavog Don Nikovog(Lukoviča) Prčanja…!!!

  • Jole silji email adresu da Ti javim muke jezove: ko su bili lideri mogucih ustaskih pokolja u Boki > objavljeno u
   HR , 2008.

   • …imam ih imam..sve u kasete-u oiginalu..preuzete u živo..do daljenjga u moje moždane…Posložene još u doba mog pobratima-na žalost sada pokojnjeg meštra Anta Agusta Matova Pilastra—živa legenda Prčnaja…!!!

    • Da znam ga iz odreda, ruski automat “tanjiras” nije ispustao ni kad spava. Zila od borca i veliki co jek!
     Ima ne jos zivih spremnih i M 53
     na stara pleca sa sve municijom i
     rezervom i opremom uz glavicu trcati. I pucati po dusmanima
     odmah !

  • E ljepote Božije što si ti preteko.
   Zato se da “zamjetiti” da si pravljen iz djelova.
   Posljedice su veoma uočljive!

 4. Vido …oci sve vide osim sebe sto se u slucaju vas prevrtljivaca to jasno vidi…..kako ste zvali mila i njegove parazite…a sad primate od njih mjesecnu apanazu iz crne fonda…ne stidite se toga..?
  VIDIM NA SLICI DA TI NISI SMRSAO NI GRAM OD KAD SU SRBI KAKO TI ZOVES I OVE IZ SDP URA NA VLAST….
  Hajde oladi malo na Muo …..znas li Vido onu latinsku….kad glupan prica mudri cute

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].