Vido Drašković: Uvezeni kadrovi “usrećili“ kotorsku opštinu

2
Vido Drašković

Nešto je trulo u vladajućoj koaliciji. Očekivano, ako se zna da vladajuću koaliciju u Kotoru čini više raznorodnih političkih subjekata. No kako su interesi različiti, a kolač nedovoljan da zadovolji njihove apetite, do izražaja dolaze motivi udruživanja u ovu koaliciju či je rezultat neusaglašavanje stavova. No njih ne zabrinjava neodržavanje sjednica skupštine, uhljebili su svoje kadrove kako iz Kotora tako i iz drugih opština kao da građanima Kotora nije dovoljno opterećenje što izdržavaju svoje. Ovi uvezeni kadrovi su “usrećili“ ovu opštinu radeći u korist njene štete.

Cunami sa Voluice pustoši u luci  Kotor. Prva žrtva je niko drugi do presjednik borda direktora. Obezglavljen menadžment, pod jakim uticajem privatnoga lobija, svojim djelovanjem otkriva kako opšte dobro postaje pojedinačno. Kako drukčije protumačiti činjenicu da nijesu pokrenuli postupak za obeštećenje za izgubljenu dobit što su u vremenu od maja 2015.g.do septembra 2017.g.protiv pravno vršile pilotažu (uvod brodova u zaliv) privatne agencije čime je luka oštećena za više od milion i trista hiljada eura.Radi uporođenja to je više od sredstava oprediljenih iz opštinskog budžeta za sport, kulturu i nevladin sektor.

Neulaganjem u infrastrukturu za siguran boravak plovila u luku i smanjenje štetnog uticaja na životnu sredinu nije ništa do pokušaj da umanje šansu da Vlada prenese pravo upravljanja na operativnu obalu luci.

Za uništenje Luke Kotor AD vlast nije morala dovoditi kadrove iz drugih opština već je sigurno u tako velikoj koaliciji mogao se nać neko ko je sposoban za to, kaže se u saopštenju predsjednika OO Liberalne partije, koji objavljujemo bez redakcijske intervencije.

2 KOMENTARI

  1. Borite se liberali za Kotor,uzdam se u Vas ali i Popovića koji se stalno bori za Kotor u crnogorskoj Skupštini.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].