Vido Drašković: Vlada Abazovića želi Crnu Goru da predstavi kao zemlju haosa

0
Vido Drašković

Još jedan biser aktuelne Crnogorske vlasti.Iz dana u dan nam ,odlazeća  Vlada, priređuje “prijatna”iznenađena. Vodilja njihove politike je “što gore to bolje”. Planiranim djelovanjem Vlade, jednostranim raskidom ugovora sa društvom Pomorski saobraćaj u vezi održavanja trajektne linije Kamenari – Lepetane ,motivisano je izazivanjem haosa u saobraćaju,kako bi Crnu Goru prestavili kao zemlju haosa.Karcinom razara ljudski organizam,a odlazeća Vlada  I Pravoslavna crkva Srbije Crnu Goru,njen suverenitet,indetitet,njenu sekularnost I multikonfesionalnost.Pod izgovorom pomirenja predsjednik Vlade potpisuje  Temeljni ugovor sa Pravoslavnom crkvom Srbije, čime je samo radikalizovao podjelu između Crnogoraca I Srba.

Pravoslavna Crkva  Srbije da nebi zaostala za Vladom  u uspostavljanju “mira“pravoslavnu crkvu Sveti Jovan Krstitelj u Rožajama,zvanu “Crkva Ružica”oslikali su je Bošnjacima-muslimanima koji kolju đecu.Tu uz njih su I partizani kao toboš njihovi saradnici.Nema što malo čudna metoda uspostavljanja dobrosusjednih odnosa Bošnjaka I Crnogoraca.Nije čudo što  Pravoslavna crkva Srbije želi  da “popravi”te odnose,kad se zna koga je proglašavala za svečeve.Pokušavaju, mobilizacijom duha, falsifikovanjem istorije ,uspostaviti takkve međuljudske odnose koji garantuju “stabilnost”pogodnu za realizaciju njihovog programa.Ponašanje predsjednika Nikšića,prebijanje mladića u Budvi zbog pokazivanja simbola državnosti,kao I nedozvoljavanje da se promoviše knjiga”Najveći zločini u svijetu”u UNSKO –vom Kotoru,je put kojim nas vodi ova Vlast.

Pitam se : da li je ovo put koji vodi našu državu u društvo prosperitetnih naroda u EU?

Predsjednik OOLPCG Kotor

Vido Drašković

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].