Vijesti, Demokrate, DF, lopovi, lažovi, dileri, reporteri…

8
droga (mondo.rs)

Danas je Svjetski dan medija.

Prilika je to da se iskukaju medijski profiteri, produžene ruke raznoraznih politikantskih trupa koje mešetare po medijskim prostorima Crne Gore kako im je uskraćena sloboda i kako su ugroženi. Od istine, zaboravili su da naglase! Nije ni čudo, jer oni sa istinom odavno nemaju dodirnu tačku. Ako su je ikada imali?

U sijanju laži, uvreda i kleveta prednjači sve tanji tabloid “Vijesti”. Valjda od jada, grize se sam, iznutra.

Jasno je odavno da “Vijesti”, osim laži nemaju više tema kojima bi mogli da zainteresuju čitalačku publiku. Zbog toga im je udarna vijest kako na terasi hercegnovske Gradske kafane sjede Vladimir Beba Popović i Slavko Mandić i razgovaraju. I to je jedina istina koju su objavili. Sve ostalo je isfabrikovana laž bolesnih umova.

A ko je reporter, čitalac, saradnik tabloida „Vijesti“ koji je dobio jasne instrukcije od svojih vlasnika da čuči po kafanama, restoranima i ulicama i pravi klasične foto sačekuše? Novljanima ne bi trebalo ni postavljati to pitanje. Odmah bi znali da se radi o Petru Prlainoviću, proslavljenom prevarantu i registrovanom dileru droge. Reporter “Vijesti“ je onaj isti “uzorni“ građanin  Herceg Novog koji  je svoje sugrađane, prijatelje i kumove ojadio uzimajući im nepovratno novac za navodnu štednju kod Dafine i Jezde.

Reporter “Vijesti“ je provjereni diler droge a taj posao ga je kandidovao za višegodišnje robijanje u Francuskoj. O tome su naši mediji izvještavali prije desetak godina.

Petar Prlainović je strič vaterpoliste Andrije Prlainovića, koji je u noći kada su objavljeni rezultati referenduma i kada je Crna Gora povratila državnost, napustio Herceg Novi, otišao u Srbiju i uzeo tamošnje državljanstvo.

Zadatak Petra Prlainovića je bio da izazove incident koji bi, nakon toga njegovi vlasnici iz tabloida “Vijesti“ pretvorili njihovim stilom u priču koja se zove samo laž i ništa drugo. U tome angažovano lice “Vijesti“, DF-a i još nekih političkih minijatura nije uspjelo.

Interesantno je kako je ovaj “slučaj“ zainteresovao Bečićeve Demokrate da ga uvrste u jedno od sve ispraznijih saopštenja. I toj uniformisanoj družini, kojoj ideologija  liči na onu poraženu s kraja drugog svjetskog rata, smeta činjenica da dva čovjeka sjede na tarasi Gradske kafane i razgovaraju! A kada nemaju ništa, onda, po njihovom oprobanom receptu krenu laži i uvrede. Mada, uniformisani teško da mogu nekoga zdravorazumnog da uvrijede.

Nije čudo što se Demokrate čude i ne vjeruju da dva čovjeka mogu da sjede i razgovaraju. Oni to nikada nijesu mogli i neće moći. Oni su plaćeni da slušaju i sprovede naume svojih šefova.

Da zaključim, oni su najgora izlučevina koja se mogla desiti Crnoj Gori!

Slavko Mandić

8 KOMENTARI

  1. ..Zna li se ko je i kad i zašto stvorio dnevnu novinu “Vijesti”? I u koje svrhe? Ko to zna-taj takođe zna, da će taj isti “surogati osnivač”-…malo po malo da /sa/vrati “Vijesti”-pod savoju kotulu..jer mu treba za “preživjavanje u ilegali ad Portas” u naredne periode…tu tu papa…pa..?! Jer to znaju i asini-da su za rabote “lopova,lažova,dilera,reporTERA za ispod tezge “na uvce-šoto voće”..oprosti mi pape nacije i patrije-euri su nam presušili-a ovi novi ne datu ništa-jedino nogicu u gu…? Kuco,kuco-ti ka vazda av av avvvv…i to sebe radi-a ne sela radi…?

  2. Definicija:Izlučevina-produkt samozadovoljstva određenih subjekata sa problematičnim impotencijalnim resursom sa finasijskooligarhijskom podrškom,kvazi proevropskom podrškom…
    Bravo Śale…to je definicija iz malog mozga…

    • Sale im je odgovorio na kraju njihovim jezikom, Njihova je izlučevina, on je samo preuzeo tak izum kretenski.

  3. O Prle poznati. Sve mi je sad jasno. Taj je fotograf. Ništa novo u Novome kad je taj u pitanju.Stara stvar u Novi.Zadatk je ispljunuo!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].