Više kuku nego siti

5
Novo naselje u Škaljarima

Budimir Cupara

Budimir Cupara

Novo naselje u Škaljarima, takozvani kukuriku siti, više je kuku nego siti, kada je riječ o nedostatku komunalne brige o ovom naselju za koje nema dovoljno kontejnera, niko ne vodi brigu o redovnom košenju, pa su na mnogim mjestima drače i korov pravo leglo zmija, a već tri godine u gornjem dijelu, kod parkinga, ne radi javna rasvjeta i potpuni je mrak.

Do kada pitali smo u Opštinskoj Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

Budimir Cupara, samostalni savjetnik za održavanje i izgradanju elektro mreže u Direkciji je odgovorio da je riječ o velikom problemu podzemnih instalacija i stubovima na kojima je dotrajala rasvjeta, pa ovaj dio mreže zahtijeva potpunu rekonstrukciju.

Na pitanje Skala radija čija je to obaveza i kada će problem biti riješen, Cupara je odgovorio da je to nadležnost opštinske Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora, ali da ne može precizirati ništa osim da će tokom ove godine biti otklonjen kvar.

Riječ je o 4 do 5 stubnih mjesta i to je veći zahvat, jer se moraju izvoditi iskopi, a Cupara nije siguran da li će morati da se mijenja i kompletna infrastruktura samih stubova.

On je rekao da je prethodno izuzetno loše urađena rasvjeta i da će se najvjerovatnije sve nanovo raditi.

Cupara nije siguran, kako nam je rekao, ni kakva je situacija sa uzemljenjem u ovom dijelu naselja.

5 KOMENTARI

 1. Mogli bi smo pokrenut jednu akciju ” SVI NA DESANT NA KUKURIKU SITY ”
  Prije neki dan je bilo ” DESANT NA BEDEME “, pa sada malo da promijenimo desant pud Skaljara, pa desant pud Dobrote…… itd…..daako se nesto ucini u ovaj grad.
  Posto nasih komunalaca nema nidje, ali kada se treba primiti plata, evo ih tu su prvi. Za sefove i da ne zborim, suvisno je ista rec.
  Sprdnja ziva.
  I onda dusebriznici prozivaju ko je doso na akciju, a ko nije !!!!
  Ma nece vam niko ni doc, dok se god ne dese promjene na rukovodeca mjesta… itd .. da ne spominjem dalje …. razumijemo se.

  • Bravo Krsto !!! Svaka i je na mjesto. Mora ju se oni goren mjenjat što se vozu sa šoferima i što su u odjela i kravate. Što iju na državni račun i troše naše i pune budžrt našijem novcima.

  • E dobri moj Krsto, to ćemo prepustit našemu sugrađaninu Jordanu u iz Prčanja da ide u akciju SVI NA DESANT NA KUKURIKU CITY jer je on u tome verziran jer je već učestvovao i u desantu na Drvar i na bliznice mnogijeh sugrađanina našega lijepoga Kotora i naše Boke Kotorske. Dobar je za desante svijeh vrsta i to će ni on biti logistika kao što je i u sve logističar. E a da, logično.

 2. Oću li ikada čuti da će se problem hitno prekosjutra riješiti i da se zaista tako dogodi. Ovo je strašno. Radio Skala pita, ne patišu za sve a odgovori su oprostite idiotski.

 3. Drago mi je da ste načeli i ovu temu. Naselje je stvarno zapušteno iakoneko samoko svojekuće ne okosi, drugo se i ne radi. Žalosno. Ovo naselje bi moglo biti “naselje u cvijeću”. POstoji još jedanogroman problem. Naime, na samom kraju naselja, prema Mulu, gdje je prije par godina napravljen put do donjih redova kuća nema oznake da je to “slijepa ulica”. Mnogi turisti koji rent a car kolima obilaze naš grad krenu i ondanastaju problemi.. Uzbrdica je velika, nemaju se gdje okrenuti, a mnogi od njih nisu baš vični izaći u rikverc pod tim nagibom. Bilo bi dobro kada bi se postavio taj jedan saobraćajni znak.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].