Više se o Crnoj Gori neće odlučivati iza naših leđa

18
Andrija Pura Popović

Andrija Pura Popović

Povodom godišnjice punopravnog članstva Crne Gore u NATO Savez, Andrija Pura Popović, predsjednik Liberalne partije Crne Gore je za Skala radio izjavio da se više neće odlučivati o Crnoj Gori iza naših leđa.

Sad smo dio globalne politike i jedan od ključnih odlučioca o stabilnosti Balkana, poručio je on.

Crna Gora je obnovom nezavisnosti 2006. godine odredila kao strateški cilj pristupanje NATO-u, što smo i postigli.

Takođe koračamo ka Evropskoj uniji i Popović vjeruje da će naša država u naredne tri, četiri godine biti članica EU, čime ćemo postati moderna, prozapadna liberalno demokratska država, čemu vjekovima težimo.

Na taj način doprinjet ćemo boljem životu svih naših građana, smatra predsjednik crnogorskih liberala.

18 KOMENTARI

 1. Prvi su Liberali počeli i dali svoj nemjerljivi doprinos za crnogorsku nezavisnost i sve što slijedi na putu napretka i međunarodnog priznanje ove male ali prelijepe zemlje.Na žalost u njoj je još uvijek ovih poput dežurnih ljute, Bokelja evviva nato itd . Jadni su.
  Pura bio si i ostao dosljedan i vazda LIberal. Bravo.

  • …vi,vi ili iko…zato ve narod i stimaje-“prema svecu i tropar-glasovi”…tu tu pa pa paaaa..adio Bepo..Dobro je,e vi Milo traje-pasali bi ste..ki Kotoraninu ono ispod brade…

 2. GOSPODJA “CRNOGORKA”, STO ZNACI VASA ZADNJA RIJEC U KOMENTARU? POKUSAO SAM NAC, ALI TE RIJECI NEMA NIDJE. U KOTORU JE SVAKAKO NEMA, NEGO SAM MISLIO DA STE JE UVEZLI IZ RODNOG KRAJA.

  • Liberali su osvijetlili obraz CRNE GORE kad je bilo gusto !
   Ako su privjesci to govori koliko je ljudi bilo hrabro i glasalo za njih!

   • Liberalni savez je bila partija srbomrzaca koju je godinama predvodio čovjek sa psihičkom dijagnozom.
    Sto se Liberalne partije tiče i njenog predsjednika,12. na listi Dps-a kojemu je problem da sastavi prosto proširenu rečenicu,svaka rasprava je suvišna….😂😂😂😂
    Polako,tek je počelo….

    • Liberalni savez i Liberali su bili jedina svijetla tačka u mraku devedesetih u Crnoj Gori crna ti pamet funjaro četnička.Podržavao si balkanskog kasapina Slobodana Smrdoševića i Šešelja srpskog fašistu kojeg i dan danas podržavaš i njegove ideje.Još ga drže u srbijansku skupštinu kao živog dokaza da je Čarls Darvin bio u pravu sa svojom teorijom…neće da ga izbace…licemjeri…
     Ali zato mi kotorani imamo isto tako živog dokaza da je Darvin bio u pravu a taj živi dokaz je “Bokelj”.

     • …a Slavko ih učio da je Trinaestojulski ustanak-1941 bio idiocki ustanak-zamislte u demokrackoj tada i danas Jevriopi-bjehu Crnogorci uz Ruse jedini koji rekođe fašistima-nacistima ne,ne,neeee!!!!

 3. Ada jes čoče ka u onoj Jugoslaviji kad je CG i Kosovo bili NERAZVIJENI pa velika kuknjava daj odvojite, pomozite. Kao da smo svi bili bez ruka i mozga pa da prosimo. Na to misliš Crnogorka?

 4. Tako je Pura, da ne bjese tebe o jadu bi se sada zabavili. A, ima li kakva proslava za tu godisnjicu dje? Da vidimo kako se glumata Jet set sa onim visokim casama u ruke.

 5. Neće,neće Pura,iza naših ledja će odlučivati samo Milo i onih 6.000 sto ti daje Dps!
  I neka to,da se neće više odlučivati “iza naših ledja” nego ćemo mi odlučivati o sudbini Amerike i Engleške!
  Mada,ovi novi zakon o istopolnim zajednicama naslućuje da će se sve više odlučivati iza ledja Crnogoraca!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].