Više svijetla u blizini Mjesnih zajednica Dobrota 1 i 2

3
za javnu rasvjetu

Budimir Cupara

Budimir Cupara

Na putevima u Dobroti 1 i 2 u blizini Mjesnih zajednica u toku su radovi na izgradnji javne rasvjete.

Tokom vikenda su izvođeni građevinski radovi na iskopu rova i polaganju kabla i ostale opreme potrebne za elektroinstalacije javne rasvjete, na dijelu puta kod Doma kulture Dobrota, koji povezuje donji put sa magistralom.

Ovaj  posao je sinoć završen, a ulica osposobljena za saobraćaj.

Radovi kod Mjesne zajednice Dobrota 2 će biti nastavljeni kada se okonča postavljanje elektro stubova u Dobroti 1.

Ovaj posao trajeće do 25. marta kazao je za Skala radio Budimir Cupara, samostalni savjetnik za izgradnju i održavanje javne rasvjete u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

Ukupno će biti postavljena četiri nova stuba javne rasvjete pored Mjesne zajednice Dobrota 1 sa pet svjetiljki, koje će  osvijetliti prostor oko Doma kulture, čija je rekonstrukcija planirana tokom ove godine.

Pored Mjesne zejednice Dobrota 2 biće postavljena tri stuba.

Radove izvodi Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora, preko ovlaštenog izvođača – konzorcijuma d.o.o. Akva – Tivat, d.o.o. Darosava – Tivat i SS Gavrilović gradnja.

3 KOMENTARI

  1. Molio bi Skala radio da napiše nešto o starim ispucanim kablovima kojima se dovodi struja u naša domaćinstva, dotrajalim kablovima koji su prikačeni za kuće u Dobroti i drugdje po Kotoru, ili ih nose truli stubovi i da pita Elektro distribuciju kada će ih zamijeniti za podzemne kablove. Jedan takav kabel ide od trafostanice ispod Studentskog doma i dalje do Mjesne zajednice Dobrota 1.

  2. Obradovala nas je vijest o radovima na javnoj rasvjeti u Dobroti I i II. Očekujemo da će u Dobroti II, između naselja Ljuta i Marovići, na lokaciji zvanoj “Raškov brijeg “, ili kako je još zovu ” Crna rupa ” biti postavljena javna rasvjeta, da se neće desiti priviđanje stubova kao prošle godine, jednom od odgovornih koji je kazao da su stubovi za javnu rasvjetu, na navedenoj lokaciji, postavljeni.

  3. Ovaj spoon put je vec trebao da se prosiri za dvoja kola, i da dobije ogradu ka padini da neko ne padne ili se sruse neka kola. Na donjem putu potrebno je prosiriti prilaz i skretanje, a oni sada stavljau kabel, koji ce poslije biti po sredini saobracajnice. Svasta petljamo. biti ce kaosa vodovodnim cijevima, kbaloviam strije koji idu preko sred tudjih vrtova, po fasadama kuca , nagnuti gnjili drveni elektro stubovi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]