Vlada čvrsto opredijeljena za nastavak evropskih integracija

0
Krivokapić – Popa

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić sastao se danas, prvog radnog dana na funkciji premijera, sa šeficom Delegacije EU u Crnoj Gori Oanom Kristinom Popom, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću.

U toku razgovora, koji je protekao u prijateljskoj i konstruktivnoj atmosferi, Krivokapić je naglasio čvrsto opredeljenje Vlade za uspješan nastavak evropske integracije Crne Gore.

“Premijer Krivokapić je, između ostalog, obavijestio ambasadorku Popu da je Vlada na današnjoj sjednici imenovala gospođu Zorku Kordić za glavnog pregovarača sa Evropskom unijom.

Ambasadorka Popa je izrazila zadovoljstvo činjenicom da je premijer imao prvi zvanični sastanak upravo sa delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori, kao i nadu i uvjerenje da će buduća saradnja biti uspješna”, saopšteno je iz Vlade

Popa je uputila zvaničan poziv premijeru Krivokapiću za posjetu institucijama Evropske unije u Briselu.

Krivokapić: Njemačka jedan od najvažnijih partnera Crne Gore

Krivokapić – Veber

Vlada Crne Gore, na čijem sam čelu, u Njemačkoj vidi iskrenog prijatelja i jednog od najvažnijih bilateralnih partnera”, poručio je premijer Zdravko Krivokapić nakon sastanka sa ambasadorom Njemačke Robertom Veberom.

Krivokapić je tokom dana imao više sastanaka sa diplomatama.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]