Vlada na sjednici 28. januara bira kadar za ToMontengro

0

Vlada Crne Gore odlučivaće na sjednici, zakazanoj za 28. januar, o odabiru kandidata za rad u novoj nacionalnoj avio-kompaniji ToMontenegro, saopšteno je iz Ministarstva finansija i socijalnog staranja.

U tom resoru su naveli da je cilj Vlade da u novom državnom preduzeću bude zaposlen najkompetentniji i najkvalitetniji kadar. Stoga, Vlada je juče pozvala zainteresovane da dostave biografije i propratna pisma.

“Od objavljivanja Odluke o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju ToMontenegro, Vladi se obratio veliki broj stručnjaka, koji rade u našoj zemlji, kao i u inostranstvu, sa željom i vizijom da lično doprinesu razvoju nove nacionalne avio-kompanije. S tim u vezi, Vlada Crne Gore propisala je kvalifikacije koje zainteresovani moraju posjedovati kako bi se njihove prijave uzele u razmatranje. Sa svim potencijalnim kandidatima biće obavljeni razgovori, a konačna odluka o odabiru biće donijeta na sjednici Vlade zakazanoj za 28. januar”, rekli su u Ministarstvu.

Poručuju da je Vlada otvorena za temeljne razgovore sa svakim ko smatra da snagom svoje biografije kao i pratećom vizijom može doprinijeti razvoju Crne Gore, bez obzira na nacionalnu, etničku, vjersku ili pripadnost bilo kojoj organizaciji.

“Vlada je na samom početku mandata bila prinuđena da prekine sve loše prakse koje je prethodna vlast uspostavila i da konačno riješi problem poslovanja prethodne nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines, prouzrokovan veoma lošim rukovođenjem i decenijskim nelegalnim trošenjem novca naših građana kako bi se ova kompanija održala”, zaključili su u Ministarstvu finansija.

Vlada ove nedjelje raspisuje međunarodni tender za konsultanta ToMontenegro

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]