Vlada zna da pada pa masovno zapošljava

5


Miraš Dušević

Vlada premijera Zdravka Krivokapića crpi svoje posljednje dane i koristi ih za neviđenu zloupotrebu – političko zapošljavanje. Svjesni da su im dani politički odbrojani, Vlada je pojedinim opštinama kojima rukovodi garnutura političke većine, 20. januara poslala hitno pismo uz zahtjev da im se dostavi spisak osoba koje mogu da zaposle za stalno a angažovani su shodno privremenim ugovorima, saznaje CdM.

U dopisu u koji je CdM imao uvid, navodi se sljedeće:

“Molimo vas da nam hitno dostavite shodno aktu o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Vaše organizacione jedinice, broj službenika i namještenika koji su angažovani po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima, kao i po drugim ugovorima, a za njih postoji upražnjeno mjesto predviđeno pravilnikom o organizaciji i sjstematizaciji Vaše organizacione jedinice kao i potvrda da su obezbijeđena finansijska sredstva za njihov rad. Traženi podaci su nam potrebni radi dobijanja saglasnosti od strane Ministarstva finansija i socijalnog staranja za popunu radnih mjesta u organima lokalne uprave”.

Na djelu je besprizorna kampanja po kojoj je vlast prepoznata, a to je političko i partijsko zapošljavanje, počev od najvećih državnih preduzeća pa sve do jedinica lokalne samouprave. Treba podsjetiti da su partije na vlasti zaposlile na hiljade svojih kadrova, od članova porodica, kumova, drugova…

Da li će nakon svega reagovati nadležno tužilaštvo?

5 KOMENTARI

 1. Jordane ti si pao 90-ih , ko sinja kukavica,
  a još kukaš?
  Ku-ku, ku-ku Jole izanđali iz kašuna punanoga miševine i prnjina !
  Kukaš li i za popovima ?

 2. Jole nema Te na piazzu od mlijeka, tu su nekad policijoti bdijeli , a ti uteče u kunetu,
  kako Per veli ?
  V7caš li se kào pantigana u širokim gaćama ?

 3. Jordane opet telal-iš i bauljaš po livadà sa onom kazmom, kà pustinjak!
  Uzmi fino krpit mreže i bišti tu Taranu i ostala rezanca!
  Nije ovo više tvoje vrijeme, a ni srpsko neće nikad boti u CG !
  Ti si obični preklapač i preletač, bez presedana !
  Srpski svijet je najobičnija skalamerija sa
  mantijaškim bašibozucima, koji se evo dofatiše između sebe, a ti bi i njih, da sklanjaš, kà vikara onomade !
  Pilećega mozga Jolovog, nadaleko nema,
  sa galofaxiranim objavama ONO tipa……

 4. ! Gospon Miraš… Duše/mi/viću-griješite!?

  I ja se slažem sa vama,ali ne dalje od “uzrečice-pada”!..Da,da..”PADA VLADA” U RUKE VLASNIKA -NJENE GLAVE(ZAPADA I AMERIKE!)!!
  MORATE ZNATI(IMATI NA UMU!),DA ZAPAD NIJE-NITI ĆE IKADA ZABORAVITI,PRIJEVARE-LAŽI,”KVARTETA 4M”omira MILOŠEVIĆA i Mila MAROVIĆA”!!! KOJI SU “PREDRIBLALI ZAPAD” I USKOČILI U KONAVLE -DANA O1.1O. .1991,GODINE-KAD JE POČEO “MILOV NAJAVLJENI :”NAMETNUTI RAT I LIKVIDACIJA USTAŠA”!!!? KOJE JE MILO “NAJAVIO: NA TV POLITIKA.U BEOGRAD-1990.godine!!!

  ZATO GOSPON DUŠEVIĆU-TRENUTAČNA”PLEMENSKA KRIZA” U CRNOJ GORI,TRAJAĆE (koliko ja viđu)-KRATKO!!! JER JA OČEKUJEM “FERMAN”-DRITO IZ “BELE KUĆE(jednom se sa maajkom spava!!?)”-što “crnogorci i osrali” MORAJU DA UČINE-DA SE “kriza izliječi-(prehlada jezika i moždana”)!!! SVE OROČENO!!!

  DAKLE-JA VELJU:KAKVI MILO,ZDRAVKO,ANDRIJA,DRITAN I OSTALI “ibrici(ibreti)”!!!?
  FeSta la finita!!!

  P.S. Ne kažem da je moguće-da (samo za čitanje?)-“bude i drugačije”? Poseno,kad zapad-“motri” na Gostun-đe na jednom “boru”,u dokolici,čuči (POČESTO?)”KUKAVICA BEZ KLJUNA I REPA SA PODKRESANIM KRILIMA(ograničenih “preleta”-PRENAPREGNUTA ZBOG KRIZE ;RUSIJA-UKRAJINA-…”pevušeći-KUKAjUĆI”u mislima(umesto):”za Kosovo Kumnovo”-..IDE”za Kosovo…Crnu Goru
  ,od planina pa do mora-svud je Zemlja samo-Ser bska”?…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]