Vladimir Jokić izabran za predsjednika OO Demokrata Kotor

6
sa Konvencije Demokrata u Kotoru

U Kotoru je sinoć, u prepunoj sali, održana Prva izborna konvencija Demokrata Kotor.

Delegati Izborne konvencije su izabrali Opštinski odbor Demokrata Kotora, koji broji 30 članova, kao  i predsjednika Opštinskog odbora.

Za predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Kotor jednoglasno je izabran Vladimir Jokić, diplomirani pravnik i član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore.

Predsjednik Demokratske Crne Gore mr Aleksa Bečić u pozdravnoj riječi učesnicima Konvencije izrazio je uvjerenje da je ovo posljednja Konvencija Demokrata u Kotoru kao opštini.

Kotor zaslužuje status grada i to je ono što obećavamo.

Snaga Demokratske Crne Gore u Kotoru počiva na objedinjenosti liberala, socijalista, Crnogoraca, Srba, Albanaca, Hrvata, Muslimana, Bošnjaka, Roma, koje je ljubav prema gradu i sugrađanima okupila na jednom mjestu, kako bi pobjedili očajničku ljubav prema novcu, lažima i otimačini koju širi ova vlast, naglasio je Bečić.

Predsjednik Demokrata se osvrnuo na “domete” aktuelne vlasti koji se ogledaju u uništenim i rasprodatim kotorskim fabrikama i kompanijama poput Jugooceanije, Bokeljke, Autoboke, Jadran Perasta, Napretka, Fjorda i poručio svim vlastodršcima, saradnicima i plaćenicima režima da znoj i trud naših mladih ljudi, koji obilaze Crnu Goru, čast i obraz naših članova nijesu na prodaju i da se mladi i mudri ljudi, sa zdravim idejama i čistim biografijama, okupljeni u Demokratskoj Crnoj Gori neće zaustaviti dok ih ne pobijede.

Crna Gora nije ničija prćija, već zemlja svih koji žive u njoj, zato ujedinjeni i složni moramo raditi na pobjedama nad vlasti koja za sobom ostavlja samo pustoš, radi naše budućnosti i budućnosti naših pokoljenja, istakao je predsjednik Demokrata.

Vladimir Jokić, izabrani predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Kotor, zahvalio je na ukazanom povjerenju i saopštio da će brod kojim upravljaju Demokrate Kotora ploviti pravim smjerom, kontra svih vladajućih struja i da će nakon decenija uništavanja Kotora, Demokrate vratiti Kotoru oteto dostojanstvo, jer Demokrate drže do riječi i drže riječ.

6 KOMENTARI

 1. Radio skala radi još. Uvjek na promoviranju Demokrata
  A koji oped po nalogu prikupljaju glasive opoxicono orjentisanog
  Stanovništva, a koje će poslije predati Gazdi. Ista šema
  Je odigrana i u H N. Šema je prepoznativa kao i ona onsmjeni
  Krivokapića. Makar je sada jasna igra kad je obećani mjesto
  Predato Pajoviću po dogovoru.

 2. Ljudi, Velizar Kaludjerovic i Neven Gosovic ?!?!…i ja da se divim ekipi…ajde razcistite redove. Ipak je Becic predsjednik SNP-a u pokusaju !! Toliko!!

 3. Ovo zaista moram reći . Nisam vjerovao da će Radio Skala biti profesionalna i objavljivati opozicione poruke i sve što ne ide gazdi u prilog.
  Ipak se treba u mnogo toga uvjeriti pa onda donositi sudove. Profi su i to je to.
  Nastavite bez pritisaka ako možete.
  Simpatizer kotorskih DEMOKRATA.

  • a što čoče pa zar ništa ne čitaš i ne pratiš što zbore.
   Objektivno onako kako jest .kad je za faljenje to čine kada kude onda sa argumentima.Prati ih malo bolje i nećeš imati nedoumica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]