Vlahović: Crnogorski ambasadori će postupiti onako kako kaže predsjednik

1
Miodrag Vlahović

Ambasador u Vatikanu Miodrag Vlahović potvrdio je danas za Televiziju Crne Gore da ga je Ministarstvo vanjskih poslova obavijestilo da mu prestaje mandat.

Vlahović, međutim, poručuje da bez ukaza predsjednika Mila Đukanovića ne postoji mogućnost da se postupi po konfuznim instrukcijama i naređenjima Ministarstva.

Kaže da žali što Ministarstvo nastavlja sa aktivnostima koje srozavaju ugled crnogorske diplomatije i vrlo ružno, kako kaze govore o namjerama Vlade i samog ministarstva.

“Crnogorski ambasadori ce postupiti onako kako kaže predsjednik Crne Gore, što je jedino moguće i prihvatljivo”, zaključuje Vlahović.

Prema pisanju Antene M, Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore zvanično je obavijestilo svih sedam “opozvanih” ambasadora da im prestaje mandat.

Verbalnom notom o prestanku mandata obaviješteni su: Darko Pajović, Sanja Vlahović, Vera Kuliš, Tarzan Milošević, Obrad Stanišić, Dušanka Jeknić i Miodrag Vlahović.

1 KOMENTAR

  1. Pokusaj i preko Mirne Nikcevic, mozda ti i ona moze pomoci, kao sto si ti njoj pomagao sa onih 200 eura.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]