Vrtići u Kotoru od sjutra  upisuju nove mališane

0

Dječiji vrtić Radost

Upis u Pretškolsku javnu ustanovu „Radost“ u Kotoru počinje u srijedu, 26. maja i trajat će 15 dana.
I ove kao i prošle godine upis će se obavljati elektronskim putem i to samo za djecu koja se prvi put upisuju.
Djeca koja su već bila u vrtiću i pohađaju  pretškolske programe  smatraće se upisanom za sljedeću školsku 2021/22 godinu.
„U prošloj školskoj godini upisano je 920 mališana, što nam pokazuje da roditelji  sve više prepoznaju značaj pretškolskog vaspitanja  i obrazovanja za njihovu djecu.
Za sljedeću školsku godinu očekujemo još veći odziv“, poručila je za portal Radio skala direktorica ove ustanove Vjera Rašković Perojević.
Svih 8 objekata na području kotorske opštine  spremno će dočekati novu školsku godinu uz nadu da će epidemiološka situacija biti umnogome poboljšana i da će konačno biti pobijeđen virus Covid 19, zaključila je Rašković-Perojević.

KONKURS

ZA UPIS  DJECE U JASLICE I VRTIĆ ZA ŠKOLSKU  2021-22.GOD

U sledeće programe:

  • Primarni – cjelodnevni program u vremenu od 6-17 časova
  • Poludnevi program – u trajanju 6 časova  (VJ Radanovići)
  • Kraći program (program pripreme  djece za osnovnu školu ) u trajanju od 2 sata u vremenu od 17-19 časova, za uzrast djece od 5 godina života do polaska u osnovnu školu ( samo za djecu koja nisu uključena u primarni ,cjelodnevni program)

 Upis djece u vrtić vršiće se elektronskim putem vremenu od 26.05.2021. god i   trajaće 15 dana.

Za djecu koja se prvi put upisuju ili su bila ispisana iz predškolske ustanove tokom  tokom školske 2020/2021.god upis će se vršiti elektronskim putem podnošenjem prijave za upis na web adresu www.upisi.edu.me   .

 Djeca koja su prethodne 2021/2021 god pohadjala programe predškolskog  vaspitanja i obrazovanja, smatraće se upisanim u JPU“Radost“ Kotor  od  01.09.2021. god.

Ugovori o boravku i ishrani djece će se sklapati početkom nove školske godine.

Sve informacije vezane za upis djece mogu se naći na sajtu vrtića www. vrtickotor.me i facebook stranici vrtića JPU Radost Kotor.

O rezultatima  konkursa roditelji će biti obaviješteni elektronski , na mail adresu , posredstvom portala www.upisi.edu.me

direktorica Vjera Rašković Perojević

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].