Vučiću zasmetala izjava Đukanovića da je u CG na sceni pećinski nacionalizam i šovinizam

3
Mandić i Vučić na zajedničkom zadatku protiv Crne Gore

Srbija neće ćutati na loš položaj prema srpskom narodu, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić omiljenom tabloidu Kurir, nakon odgledanog intervjua koji je crnogorski predsjednik Milo Đukanović imao u utorak, 13. aprila ove godine na RTCG. U naslovu: VUČIĆ O CG: Milo pokazao šta je njegov problem i kakav je položaj Srba.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je beogradski Kurir juče, izjavio je juče da Srbija nema nikakav problem sa nezavisnosti i državnosti Crne Gore, ali da ima problem kada je riječ o položaju srpskog naroda u CG, kao i da je crnogorski predsednik Milo Đukanović u emisiji na državnoj televiziji CG najbolje pokazao u čemu je problem i koliko je srpski narod u teškoj poziciji u CG.

Vučić je na pitanje novinara da o tvrdnjama Mila Đukanovića da je Srbija direktno umiješana u političku sitauciju u CG, rekao da je vidio gostovanje Đukanovića na televiziji i da se sve vreme pitao da li će bar jedan dioo emisije proteći a da nema veze sa Srbijom i sa njim i da neće srpski narod biti optuživan za pećinski nacionalizam, šovinizam i sve ostalo.

Teško je razumjeti kako to Vučić vidi toliku ugroženost srpskog naroda u Crnoj Gori a na vlasti su njegovi Srbi, sa Srpskom pravoslavnom crkvom na čelu? Misli li Vučić da možda oni sami prave problem (što je moguće iz dosadašnje vladavine), ili po onom starom da Srbi na Srbe udaraju. Nije to baš srbijanski predsjednik najbolje objasnio svojoj javnosti, ali i ne mora, jer ona upija svaku njegovu riječ većinski smatrajući je apsolutnom istinom.

Vučić u svom omiljenom Kuriru nije odgovorio novinaru na unaprijed pripremljeno pitanje da li su tačne tvrdnje Mila Đukanovića o direktnoj umiješanosti Srbije u politička dešavanja u Crnoj Gori. Zna Vučić da ni on a ni njegovi po njegovom diktatu ne prestaju da mešetare po Crnoj Gori. Javne su izjave srbijanske politike da treba sve uraditi da u Crnoj Gori na predstojećem popisu bude više Srba nego Crnogoraca i da jednom za vazda ovaj narod treba  zbrisati sa političke mape Balkana. Sjetimo se Vulina i njegovih zastrašujućih gluposti, pa Selakovića, desne i lijeve Vučićeve ruke, pa neznavenog Zlatibora. Tu su bespogovorni mrzitelji Crne Gore Bećković, Raković, Antić. Pa Marić i njegova Ćirilića, jutarnji i dnevni program Happy TV, Pink, srbijanska TV i sve ostale kada je Crna Gora u pitanju.

To što oni rade, zna Vučić, jeste pećinski nacionalizam, šovinizam i sve ostalo. Milo mu je to saopštio javno, da javnije ne može biti. A on od toga svojom nemuštom izjavom nije uspio da se odbrani. U laži su kratke noge, kazao bi narod, a kod nas jedan maleni političar.

Skala

3 KOMENTARI

  1. Golomudi Srpski narod opet je ugrožen, da ne može više, iako je na vlast.
    Treba to gebelsovski ponavljsti pa ce jednog dana istina.
    Sve će im Bog vratiti i već im vraća.

  2. Vučića će možda za počasnoga admirala ili viteza, ako ustroje tu titulu ovi novi vjetrovi što puGaju iz mormarice slavne.

  3. Vučić i njegovi možda će i u kolo od mornarice bokeške kako su krenuli,ma i neki “naši” s njima pod ruku.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]