Vuković i Janović dogovorili saradnju Budućnosti i Primorca

0
Vuković – Janović

Plivački vaterpolo klub Budućnost proslavio je drugi rođendan. Sada ima 130 članova.

Želja je da se proširi baza zbog čega je počela saradnja sa kotorskim Primorcem. Budućnosti će pomagati predsjednik kotorskog kluba Mlađan Janović, ali i Damjan Danilović i Aleksandar Aleksić.

“Osim angažmana predsjednika Janovića, Damjan Danilović i Aco Aleksić će pomoći daljem razvoju našeg vaterpolo kluba. To su ljudi koji su prepoznali vaterpolo potencijal koji Podgorica ima i koji su pokazali da su spremni da svoje znanje i iskustvo stave u funkciju unaprjeđenja vaterpola. Nama je cilj da kreiramo dovoljno široku bazu koja će služiti za potrebe rada i daljeg razvoja našeg nacionalnog tima. ” kazao je tokom pres konferencije povodom drugog rođendana kluba gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

”Raduje me svaki put kada vidim ulaganje Glavnog grada u sport s obzirom na to da je ovo jedan projekat koji je važan za djecu. Htio bih da se zahvalim gospodinu Markoviću, na mogućnosti da djeca treniraju na otvorenom bazenu kao i gospodinu Lekiću na saradnji. Uz talenat djece može mnogo toga da se uradi i postigne jedan ozbiljan napredak. Naša reprezentacija može da ima jednu bazu talentovane djece u Podgorici, koja žele da se bave vaterpolom, a ovaj klub će imati velike talente uz pomoć Primorca“, istakao je Janović.

Premea riječima gradonačelnika Podgorice, Glavni grad se diči sportom sa punim pravom nakon velikih uspjeha brojnih kolektiva i pojedinaca, a sada je red da se dodatno ojača i PVK Budućnost.

“Podgorica je grad koji se diči sportom sa punim pravom. Ovo je grad evropskih prvakinja u rukometu, grad prvaka u košarci, grad fudbalskog kluba ”Budućnost”, grad koji se ponosi karate klubom i ponosi se uspjehom naših kik boksera, odbojkaša i gotovo da nema sporta koji nije proslavio Podgoricu”, naglasio je Vuković.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.