Za par dana stižu stubovi za javnu rasvjetu u Petanima i na Plagentima

1

Budimir Cupara

Budimir Cupara

Na pitanje Skala radija kada će biti postavljeni stubovi javne rasvjete u naselju Petani i na Plagentima u Dobroti, za koje su prije skoro mjesec dana iskopani i betonirani  temelji i provučeni kablovi, Budimir Cupara samostalni savjetnik za izgradnju i održavanje javne rasvjete u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora nam je odgovorio da za tri – četiri dana stižu stubovi i nastavljaju se elektromontažni radovi.

Radnici preduzeća “Elektrotim” iz Budve izveli su građevinske radove na javnoj rasvjeti u naseljima Petani i Plagenti, za koju je predviđeno ukupno 10 stubova, 6 metalnih stubova visine 6 metara u Petanima i 4 na Plagentima u “Mravinjaku”.

Nakon građevinskih radova čekali su se stubovi, i za par dana javna rasvjeta u ovim naseljima će biti završena, kazao je Cupara i upaliće se svijetlo u ulici koja spaja magistralni i donji put u Dobroti u naselju Petani, kao i dio parkinga između zgrada pored Mravinjaka.

Iznos ove investicije za naselje Petani je oko 5,5 hiljada eura, a za Plagente 4 hiljade eura.

Teški kamioni i građevinska operative na ovom i kanalizacionim radovima oštetili su i razrovali ulicu kroz naselje Petani, a izvođači su obavezi da nakon radova ulicu dovedu u pređašnje stanje, kazao je Cupara našem radiju.

On će obići teren i dati nalog da se ova ulica uredi kako mještani ne bi kroz blato i kalj prolazili do svojih kuća i stanova.

pripreme za postavljanje javne rasvjete u Dobroti

1 KOMENTAR

  1. Ajde Bože pomozi! ali samo da ne bude još dvije neđelje.I još onaj put Dube urgiraj jer je tkatastrofa.Komšije

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]