Za risansku bolnicu prikupljeno 2.070 eura

6
najmlađa i najstariji učesnik

Na otvorenom bazenu u Kotoru sedmu godinu za redom održano je humanitarno gradsko takmičenje u plivanju štafeta pod imenom: „SVI NA BANJ“.

Doprinos ovom takmičenju dali su i štićenici Doma starih “Grabovac”, kao i zaposleni u risanskoj bolnici.

Pehar za najmlađeg učesnika pripao je destomjesečoj Greti Petrović, dok je najstariji takmičar osamdesetosmogodišnji Milorad Mićunović, štićenik risanskog Doma starih.

Članovi Ju-jitsu kluba “Champion” bili su najbrojniji takmičari i na poklon su dobili tortu.

Velikim aplauzom publika je pozdravila takmičare Doma starih koji su zajedno imali preko 250 godina, ali im to nije smetalo da pokažu da su još uvijek mladi duhom.

Plivalo se ukupno 106 stafeta – 50 u mlađim i 56 u starijim kategorijama, sa preko 420 učesnika.

Za bolnicu „Vaso Ćuković“ sakupljeno je 2.070,00 eura.

Zahvaljujuci brojnim sponzorima, kojih je svake godine sve više, organizovana je ala maka za učesnike, a publici su podjeljene vrijedne nagrade.

Organizator je Aerobik klub “Aspida” i Vaterpolo plivački klub “Primorac” Kotor.

6 KOMENTARI

 1. Danas sam popricao sa Vukom. Rekao mi je da nije znao da smo našli 4 plivača i da je to razlog njegovog nedolaska.

  • I ti mu povjerovao?
   Čovjek se tada kupao na Raskov brijeg i zaboravio….uvjek bi se nasao 4ti da ima volje….i ja bih plivao sa inginerom da je trebalo ali mene nije pitao misleci da cetinjani ne znaju plivat u bazenu vec samo u plićak na Jaz na bivši plac Buzdovana..

   • A ti rogo plivaš sa budelom od fapa, sa mesinganim ventilom!
    Na bazen ne priviruješ, iako prođeš, seljani tvoji ovega ljeta malo svraćaju, nešto ig je štrklo ?

 2. Ova priredba mi je ostala u lijepom sećanju prije dvije godine. Bili smo u veteranskoj grupi tzv. Kitovi i tri ekipe. Bili smo drugi a pobjednik je u svojoj ekipi imao mladje od 60 godina.
  Ove godine sam se mučio oko sastava ekipe sa svim članovima sam razgovarao sa jednim telefonom.
  Bio sam na šah. turniru na Prčnju i od tamo sam poslao zadnje poruke pred nastup. Ali ekipa je otkazala i morao sam nevoljno oko 19 sati otkazati nastup jer tri se člana nisu pojavila makar nas je organizator stavio na prvu prugu. Znam da nije lako plivati u ovim godinama ali ipak sam više očekivao od kolega iz Generacije 69 ing. Vuka Ševaljevića, Boška Lučića i Vlada Bremeca koji inače nije sa mora ali ipak sam zahvalan i ne samo zbog prijave.
  ing. Milos Đonovic

  • Vuko ko Vučić…..obecaje ali ne ispunjanja….Boško Lučić bi dosao ali je Blue Line po prvi put u istoriji kasnio…baš me Boško pitao da se izvinem Ing.Djonovicu…za Vlada vjerujem da je znao plivati ali zaglavio na putu sa Malih Zalaza ….Idemo ing.Miloše sledeće godine u novom sstavu

 3. Skupljaju se pare za bolnicu dok ministar zdravlja vozi, ni manje ni vise nego 2 novokupljena dzipa. I neka vozi kad mu se moze.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]