Zabrana gradnje u kotorskoj opštini od 15. juna do 1. septembra

3

 

Iz Opštinske komunalne policije Kotor obavještavaju građane, investitore i izvođače da je na snazi zabrana izvođenja građevinskih radova.

Članom 45 Odluke o uređenju grada i naselja je propisano da je zabranjeno u periodu od 15. juna do 1. septembra svako otpočinjanje i izvođenje građevinskih radova na objektima i javnim površinama na području Starog grada, Dobrote, Orahovca, Dražin Vrta, Perasta, Risna i Vitoglava, Strpa, Lipaca, Morinja, Kostanjice, Stoliva, Prčanja, Mula i Škaljara.

Zabrana iz stava 1. ovog člana se ne odnosi na obavljanje hitnih i interventnih radova na javnim površinama, infrastrukturnim i drugim objektima.

Izuzetno je moguće izvoditi građevinske radove na pojedinim objektima ukoliko za to izda  odobrenje organ lokalne uprave nadležan za poslove  urbanizma  građenja, po prethodno pribavljenoj saglasnosti predsjednika opštine pod uslovom da je za predmetni objekat izdata građevinska dozvola od strane nadležnog organa uprave odnosno lokalne samouprave u skladu sa posebnim propisima.

Nakon 15. juna Komunalna policija Opštine Kotor će u pomenutom periodu preduzeti službene radnje u skladu sa svojim ovlaštenjima, a u smislu potpune primjene gore navedene Odluke”, navodi se u obavještenju Komunalne policije dostavljenom Skala radiju, koje potpisuje načelnik Zoran Vučinović.

3 KOMENTARI

  1. Hahaha svako ljeto ista prica . Kamioni Mikseri Pumpe Bageri po cijelom gradu a da ne spominjemo treci put tamo je haos . Komunalna Policija sjedi na rivi u kolima i hladi se a primaju fine plate na zalost nikada od kada su poceli nisu radili svoj posao . Kako sefovi tako i obicni radnici …….

  2. Što je ovo majko mila…..Crkva srušena a betonjerke skrivaju pogled moru…..
    Hvala Slavku za ovaj fantastičan dokaz o ponašanju drzave prema crkvama bilo čije da su..mada mi se čini da je ovo rimokatolicka?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.