Zajednički turistički portal regije Friuli-Venecija-Giulija i Crne Gore

1
Kotor

Mirza Krcić

Mirza Krcić

Sistem turističke integracije regije Friuli-Venecija-Giulija i Crne Gore je projekat koji predviđa formiranje nove online platforme, zajedničkog portala za komunikaciju i vođenje turističke ponude na području Crne Gore.

Nosilac ovog projekta je italijanska regija Friuli Venecija Giulija, a partneri su Turistička organizacioja Kotor i zajednica Italijana Crne Gore, kazao je za Skala radio Mirza Krcić, direktor lokalne Turističke organizacije.

Ova italijanska regija će preko svoje Turističke organizacije na raspologanju staviti svoju platformu za portal koji će se u potpunosti prilagoditi zahtjevima turističkih organizacija Crne Gore, objašnjava Krcić.

Cilj projekta je pružanje podrške turističkom sistemu Crne Gore, putem integracija, i trajaće deset mjeseci, a budžet je oko 65 hiljada eura.

Ovaj zajednički portal će se uređivati u Italiji, a TO Kotor i Zajednica Italijana će kao partneri obezbjeđivati informacije o crnogorskoj ponudi za potencijalne turiste koji bi došli iz ove regije.

Turistički poslenici su potencirali i nužnost uspostavljanja avionske linije Tivat-Trst za turiste ove regije koja ima milion i 20 hiljada stanovnika, rekao je Krcić.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].