Zajedničkim idejama poboljšajmo život u Lepetanima

0
Forum oglas Lepetane
Dana 26. srpnja 2012. 19:41 NVO Verige, Lepetane <[email protected]> je napisao/la:

Dragi prijatelji, u subotu 28. jula 2012. održat će se Forum NVO Verige na temu “Unapriđenje kvaliteta života u Lepetanima”.

Forum će biti organizovan u vidu okruglog stola na kome će NVO Verige iznijeti osnovne probleme koji ugrožavaju Lepetane i njegove mještane i goste.

Na Forum su pozvani kompetentni i odgovorni ljudi iz državnih institucija i mnogi drugi koji mogu dati doprinos konstruktivnoj diskusiji i izvođenju sažetih zaključaka sastanka koji će biti u formi zapisnika proslijeđeni na mnoge adrese od kojih se očekuje pomoć u domenu njihovih ingerencija i odgovornosti.

Bit će pozvani i predstavnici medija.

Javnost će, dakle, biti vrlo temeljno i opširno obavještena.

Bit će prisutni i građani i ljubitelji Lepetana, malog prelijepog ali devastiranog primorskog mjesta, koji žele zaustavljanje dalje devastacije i žele lijepo i prijatno Lepetane, raj za život i odmor jer Lepetane kako je to jutros rekao jedan naš mještanin, može da bude “Bokeški Petrovac”.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom i aktivnim učešćem date doprinos ovom sastanku, tj. forumu.

Istovremeno Vas molimo da nas u slučaju spriječenost obavijestite na mail [email protected] ili donje telefone (pozivom ili sms-om).

U tom slučaju možete nam poslati mailom Vaš stav i gledište što su najveći problemi Lepetana (tu svakako prednjače problemi sa trajektima i uzurpacijom šireg djela obale i mora sudeći po anketama i komentarima građana i pisanjima u medijima).

Ako imate kakva saznanja koja bi nam bila od koristi takođe ćemo Vam biti zahvalni da nas obavjestite ako ih niste u mogućnosti iznijeti na Forumu.

Pozivamo i predstavnike svih medija da otprate ovaj Forum i pomognu nam preko plasiranja istinitih informacija o našim problemima da pokrenemo njihovo rješavanje.

Naravno dobrodošla su i njihova saznanja i njihove sugestije jer ima novinara i medija koja su u više navrata kvalitetno izvještavali i tretirali probleme vezane za Lepetane.

U svakom slučaju, pozivate se svi koji na bilo koji način možete doprinjeti pokretanju problema Lepetana sa mrtve tačke.
Srdačan pozdrav, Zlatko Vučinović, NVO Verige Lepetane, 85333 Lepetane, Crna Gora, e-mail: [email protected] [email protected], skype name: zlatkovu, telephone numbers: mobil: +382 69 045 185, +382 68 045 185 +382 67 301 046

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].