Zajedničko saopštenje opštinskih odbora Demokratske CG, GP URA-e, DF-a i SDP-a iz Kotora

2
Kotor

Na sve učestalije pozive i prozivke od strane SNP-a ostatku opozicije, na redovnom sastanku predstavnika Demokrata, DF-a, SDP-a i GP URA-e, održanog 6. decembra, SDP je izrazila spremnost da svaku svoju funkciju u lokalnoj vlasti stavi na raspolaganje bilo kojoj opozicionoj partiji, uključujući i SNP, ali neće dozvoliti da ni jedna pripadne DPS-u!

Stoga ponovo zajednički pozivamo kolege iz SNP-a da bez daljih uslovljavanja, sa partnerskim uvažavanjem, a na osnovu većinski izražene volje građana, pristupe formiranju lokalne uprave u Kotoru u kojoj neće ni na koji način participirati DPS, navodi se u zajedničkom saopštenju opštinskih odbora Demiokratske Crne Gore GP URA-e, DF-a i SDP-a, koje je proslijeđeno našoj redakciji.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]