Zajedno za zajednicu u Tivtu

0
Tivat

Za samo deset mjeseci od početka projekta novog koncepta društvene odgovornosti kompanije Adriatic Marinas, pod nazivom Zajedno za zajednicu, renovirano je ili uređeno šest popularnih lokacija u Tivtu, prenosi radio Dux.

Među akcijama koje se planiraju za sljedeću godinu su i uređenje terena na Seljanovu i Donjoj Lastvi, renoviranje dječjih igrališta u prigradskim naseljima, uređenje školskog dvorišta OŠ Drago Milović, renoviranje nekoliko kabineta u Srednjoj školi Mladost, kao i mnoge druge.

U projektu Zajedno za zajednicu zaposleni u kompaniji dobijaju slobodan dan kako bi sudjelovali  u akcijama u gradu, koje organizira  i financira sama Adriatic Marinas.

Do sada su uređeni dječje igralište u Malom gradskom parku, uklonjeni grafiti na zidovima fudbalskog stadiona Arsenal, uređen stadion za mali fudbal, u potpunosti renoviran košarkaški teren u Velikom gradskom parku, poboljšani uvjeti na velikom fudbalskom terenu Dribling, uređeno dvorište i hol Sportskog centra na Župi, kao i renoviran enterijer u OŠ Drago Milović u Donjoj Lastvi.

Sve akcije u projektu Zajedno za zajednicu iznosile  su više od 60.000 eura, a glavni cilj akcija jeste poboljšanje kvalitete svakodnevnog života u lokalnoj zajednici.

Osim što uživa povjerenje institucija i NVO-a s kojima surađuje na projektu i javnosti, projekat društvene odgovornosti Zajedno za zajednicu prepoznat je i od strane Fonda za aktivno građanstvo FAKT koja je projekt nagradila priznanjem Iskra za doprinos lokalnoj zajednici, dok je Privredna komora projekt ocijenila najboljim iz ove domene  na području Crne Gore.

tekst: radio Dux

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].