Zamjenica direktora Luke Tena Božović u Dubrovniku na Festivalu turizma i strategije

4
Luka Kotor A.D.

Od 7. do 10. novembra grad Dubrovnik je domaćin IV Festivala turizma i strategije.

U ime Luke Kotor Festivalu prisustvuje zamjenica Izvršnog direktora, Tena Božović.

Tema Festivala je strateško upravljanje u kruzing turizmu što je bilo i povod učešća predstavnika Luke Kotor kao jedne od prestižnih kruzing luka na Mediteranu.

Fokus događaja je na prilikama i izazovima s kojima se susreću kruzing destinacije, s akcentom na konkretne probleme upravljanja i održivosti.

Prvog dana konferencije  govornici su bili visoki predstavnici mediteranskih luka, međunarodnih asocijacija cruise turizma i cruise kompanija kao i naučni radnici.

Kroz veoma produktivne panel diskusije jasno se definisala potreba za strateškim upravljanjem kruzing destinacijama koja bi utemeljena na konceptu održivog razvoja doprinijela njihovom kontrolisanom i kvalitativno i kvantitativno učinkovitijem razvoju.

Najjači dojam je ostavilo izlaganje gdina Petera Greenberga, CBS -ovog urednika za putovanja koji je kroz prizmu ličnog istraživačkog rada pokušao približiti ciljnu temu sa aspekta potražnje i ukazati na ključne elemente koji mogu značajno unaprijediti cjelokupan razvojni mehanizam cruise destinacije.

http://www.portofkotor.co.me/Novosti/zamjenica-direktora-luke-tena-boovi-u-dubrovniku-na-festivalu-turizma-i-strategije.html

4 KOMENTARI

 1. ..pa su njihova mjesta morali zauzeti-po automatizmu(adetu)-dođoši…a to ,što(“Nema više..”) tebi nije jasno-je posledica,zašto se nijesi pazio kad si se ženio…pa danas nebi imao problema sa /e/migracijom(dođoše svi..)…?!

  • Ima kotorana cukune, postali su mudriji.
   Sto cemo kod gospara ?
   Sto ni fali u Kotor ?
   Da i tamo slusamo i citamo portale
   o “krivici” i vidimo natpise ulica sa
   ustaskom imenima ?
   Kotor je oaza u odnosu na njih !
   Tamo odu samo oni kojima nije
   jasno, koja je ura dosla !!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]