Zapažen nastup TO Kotor na sajmu u Minhenu

1
sa sajma u Minhenu

Turistička organizacija Kotor predstavila je turističku ponudu za ljubitelje aktivnog odmora na sajmu “Fre.e” koji se održan od 21. do 25. februara u Minhenu.

Kotorska TO je svoju ponudu predstavila na štandu NTO Crne Gore, zajedno sa JP Nacionalni parkovi Crne Gore, lokalnim turističkim organizacijama Žabljaka, Bara, Ulcinja, Podgorice i Budve i turističkom agencijom “Explorer”.

Pored promocije turističke ponude na crnogorskom štandu, održan je i niz prezentacija na binama u okviru sajma “BR-Showbühne”, “Outdoorbühne” i “Hafen – Bühne”.

Posjetioci sajma imali su priliku da se informišu o mogućnostima za planinarenje, biciklizam, kitesurfing, o drugim outdoor aktivnostima, avanturističkim ponudama i kampovanju u Crnoj Gori.

Takođe, svakog dana sajma emitovan je video materijal o Crnoj Gori u okviru “Urlaubs kina” sajma.

U okviru sajma posebno je promovisana i nova linija nacionalne avio kompanije Montenegro Airlines koja će od početka maja do kraja oktobra saobraćati na relaciji Minhen – Tivat, dva puta sedmično.

Kada je u pitanju njemačko tržište, želja za putovanjima kontinuirano raste. Prema istraživanju koje je realizovano od strane Udruženja za odmor i putovanja (FUR) broj putovanja u prošloj godini je iznosio oko 69 miliona, dok su njemački turisti potrošili 69 milijardi eura na odmor i putovanja.

Po rezultatima ovog istraživanja, četvrtina njemačke populacije želi više putovati u 2018. godini.

Na sajmu “Fre-e–.e Minhen” učestvovali je oko 1.300 izlagača.

1 KOMENTAR

  1. Srce mi je ladno kao kamen kada pogledam ovu sliku i gospođu koja se nalazi u prvom planu. U istom trenutku, prisjetim se jednog divnog prijatelja, kojega više nema!
    Zašto i zbog koga si moj prijatelju napustio ovaj svjet… Zar je sve to bilo vrjedno tvoga Života? Počivaj u miru dobra Dušo!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].