Zarđala žica nije izdržala

5

u Kotor ulaz morem, pokazuje znak

Saobraćajna signalizacija, znakovi, informativne table i ostalo kako na ulazu u stari kotorski grad, tako i u široj okolini Kotora je u veoma lošem stanju.

Na mnogim mjestima je izlomljena i izlijepljena raznim obavještenjima i naljepnicama, što ukupno ruži komunalni red.

U više navrata opštinska Komunalna policija je, prema riječima načelnika Zorana Vučinovića, davala ukaze Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora u smislu čišćenja znakova i popravke signalizacije.

Tako smo, između ostalog objavili priču 25. novembra ove godine i postavili  na portalu i u drugim informativnim glasilima sa željom da se nešto promijeni i da se  saobraćajna i informativna signalizacija dovedu u red jer se radi o Kotoru, gradu izuzetne vrijednosti koja mora biti svakodnevna briga nadležnih.

Dan nakon  objavljivanja sa Skale  podignut je informativni znak koji upućuje na ulaz u Kotor i vezan zarđalom žicom za metalni stub.

Dva na ulazu u sami grad, od kojih je jedan gledao u bedeme, daleko od očiju posmatrača, a drugi iskrivljen i oblijepljen raznim naljepnicama, djelimično su očišćeni i postavljeni kako treba.

Treći nije ni taknut.

Danas, nakon manje od mjesec, ponovo je znak koji turiste upućuje u stari grad Kotor na zemlji, samo što ovoga puta pokazuje da je ulaz u Kotor po sred zaliva.

Podsjećamo da ovuda svakodnevno prolaze zaposleni u  kotorskoj  Direkciji za uređenje i izgradnju i da sve ovo što vidimo mi, moraju i oni.

Nas interesuje da signalizacija bude čista, na svom mjestu i da olakša gostima kretanje prilikom posjete UNESCO-vom gradu.

Vjerujemo da će se nakon svega zainteresovati i odgovorini iz kotorske Direkcije.

5 KOMENTARI

  1. Takva nam je svaka rabota. Kako ćemo naprijed kao ovakve stravi ne možemo pošteno i alavija završit.

  2. Micete one znakove na Gurdicu, pa kod Kulturnog centra, kod Elektrodistribucije… Mislim na one ogromne table, turisticko-informativnog karaktera, koje sluze zaklanjanju vidika. Slavijane, otidji pa vidi jesam li u pravu.

  3. Možda će graditi ili su već počeli podzemni prolaz pa su zato već postavili znak. što ste takvi i vi iz Radio Skale odma kritikujete a oni rabotaju.

  4. sram ih bilo ko god gazduje i ko je za ovo zadužen. Ovakva nam je slika uspjeha i poštene rabote. A ovamo ukrašavaju i osvjetljavaju. Neka prvo pokupe g ..od kučaka sa pločnika i pjaca , neka zamijene ove znake, operu pošteno grad pa onda neka kite. Sramota.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]