Žarko Radulović: Na pomolu je izuzetno uspješna turistička sezona

1
Žarko Radulović

Žarko Radulović

Žarko Radulović

Ovih dana se obistinila najava da će ovogodišnja turistička sezona biti više nego uspješna.

Da će tako biti, uz apel da se turistički poslenici pripreme za težak i intenzivan rad, u januaru je prilikom obilježavanja turističke Nove godine konstatovao Žarko Radulović, predsjednik CTU i suvlasnik hotela “Splendid“.

Sve najave idu u prilog tome, pa se sa izvjesnošću već sada može reći da će ovogodišnja sezona biti jedna od boljih.

Sva tržišta koja smo do sada imali rastu, pa čak i rusko tržište koje drastično pada po svim svjetskim destinacijama, kod nas će da raste, ocjenjuje Radulović za Skala radio.

Posebno raste zapadno evropsko tržište i to iz više razloga, jer Turska otpada, Egipat takođe.

Globalna je svjetska, ekonomska kriza, tako da ni zapadnjaci ne mogu više da troše onoliko koliko su nekada trošili i odlučuju se na bliže destinacije koje ih manje koštaju, kaže Radulović.

U ovom trenutku na tivatskom aerodromu, u periodu od sedam dana nema više mjesta ni za jedan jedini avion, što će reći da je ovaj aerodrom uposlio sve kapacitete za sezonu, što nikada do sad nije bio slučaj i prvi put se dešava.

Podgorički aerodrom, koji je bio iskorišćen sa nekih 40% kapaciteta, već sada je pri kraju uposlenosti i on je pun, kazuje Radulović.

“To mi u hotelijerstvu  zovemo stop buking jer nema više mjesta, eventualno ako neko odustane pa da sad uskoči. To je jedan od bitnih i dobrih argumenata i dokaza da će biti izuzetno uspješna sezona”, zaključio je Radulović.

1 KOMENTAR

  1. ………REČE VELIKI PROROK I SVI OSTADOŠE U IŠČEKIVANJU DA SE DESI ČUDO KOJE JE PROROK NAGOVIJESTIO………..

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]